• C Novo mesto
  • 21:14
  • Sob, 04.12.2021

Ta TikTok trik za čiščenje kopalnice vam bo pošteno olajšal vsakdan

Gospodinjska in hišna opravila znajo biti včasih prava nočna mora. Po napornem delovniku in celem kupu obveznosti vas ob koncu dneva doma čaka še razmetano stanovanje, ki je že zdavnaj potrebno čiščenja, vi pa ste utrujeni in vse, kar si želite, je mehka postelja. Povsem razumljivo. Ampak tudi čiščenje je nujna stvar vsakdanjika, ki se je morate slej ko prej lotiti. Če imate čisto in urejeno stanovanje, se boste doma počutili veliko bolj prijetno, vaša kvaliteta bivanja se bo zvišala.

Verjamemo pa, da izgubite vso voljo, ko pomislite, kaj vse vas čaka. Danes vam predstavljamo TikTok trik za čiščenje kopalnice, ki vam bo popolnoma spremenil življenje. Prepričajte se sami in ga preizkusite, potem pa nam v komentarju zaupajte, kako ste zadovoljni.

Učinkovit trik za čiščenje kopalniških fug

Eno izmed najbolj nadležnih gospodinjskih opravil je zagotovo čiščenje kopalniških fug, na katerih je umazanija zelo vidna še posebej, če so bele oziroma svetle barve. Če pa niso, pa veste, da se na njih kljub vsemu nabira umazanija. Včasih je umazanija na fugah tako trdovratna, da ne veste več, kaj bi naredili, saj je nikakor ne morete zdrgniti. Ameriška uporabnica TikToka je našla izjemno rešitev za čiščenje fug, ki vas bo zagotovo navdušila, saj vam bo prihranila ogromno časa in truda.

@sarah_nade00Cleaning my grout #cleaning #grout #satisfying #GetTheLook #fyp #foryou♬ original sound – Sarah Geho


S čistilom za straniščno školjko učinkovito očistila fuge

Nad umazanijo na fugah se je spravila kar s čistilom za čiščenje straniščne školjke. Morda se sliši nenavadno, ampak več kot očitno odlično deluje. Na kopalniške fuge je nalila precejšnjo količino čistila za straniščno školjko, ga pustila delovati nekaj časa in nato fuge zdrgnila z odpadno zobno ščetko. Rezultati vas bodo navdušili, kot so navdušili tudi številne uporabnike TikToka, ki se strinjajo z učinkovitostjo čistila za straniščno školjko.

Če se tudi sami spopadate s trdovratno umazanijo na kopalniških fugah, je zagotovo vredno preizkusiti ta TikTok trik, kaj pravite?

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels