• 2.4C Novo mesto
  • 20:01
  • Tor, 19.01.2021

Kako do sanjskega vhoda v vaš dom?

Vhodna vrata so zadnja stvar, ki jo vidite, ko se zjutraj odpravite od doma, in prva stvar, ko se zvečer vračate domov. Vhodna vrata vas varujejo pred nepredvidenimi vremenskimi okoliščinami, od nevihte do toče, v petkovih nočeh pa predstavljajo zvočno izolacijo pred glasno zabavo dve hiši stran. Vhodna vrata so tisti del hiše, ki pravi “dobrodošli“ in predstavlja mejno točko med vašim domom in zunanjim svetom. Kot takšna so vhodna vrata ključen element zunanje podobe vašega doma, določajo pa jih trije pomembni kriteriji: funkcionalnost, vzdržljivost in eleganten dizajn.

Kakšna bodo pa vaša vhodna vrata?

Dom res postane dom ne v trenutku, ko je položena zadnja opeka oz. prejmete ključe, ampak ko se vanj vselite, na police postavite spominke s počitnic, prepleskate stene v svoje najljubše barve in na stene obesite fotografije. Urejanje novega doma po svojem okusu je eden izmed največjih užitkov, ko človek postane lastnik svojega lastnega domovanja. Pa vendar, ko ljudje urejajo svoj novi dom, se pogosto ne zavedajo, da lahko vhodna vrata prav tako prilagodijo svojemu okusu kot npr. barvo sten. Zakaj bi kupovali standardizirana vhodna vrata, ko pa lahko na prenosnem računalniku brez težav oblikujete svoja vrata iz udobja domačega naslonjača? Družinsko podjetje Inotherm vhodna vrata po meri izdeluje že več kot četrt stoletja, bogate izkušnje in predanost izpolnjevanju osebne vizije strank so vodile do izdelave konfiguratorja, s katerim lahko v udobju svoje dnevne sobe oblikujete svoja popolna vrata.

Oblikujte vhodna vrata po svojih željah – izbirate lahko med več kot 400 osnovnimi modeli.

Izbirate lahko med več kot 400 različnimi osnovnimi modeli, ki ponujajo pestro izbiro: od modernistične minimalistične elegance pa do tradicionalnega razkošja. Na voljo imate klasične, moderne, ekstravagantne in najbolj priljubljene modele, če pa imate še kakšno dodatno željo glede dizajna vrat, lahko vrata posebej prilagodijo v skladu z vašimi željami. Tisti, ki imate v glavi že natančno vizijo, lahko naročite tudi vrata, izdelana po vaši skici. V podjetju Inotherm letno oblikujejo okrog 32.000 kosov unikatnih vhodnih vrat, in prav vsaka vrata so drugačna, saj odsevajo osebno vizijo in želje naročnikov.

Kateri material je najboljši za vrata?

Ko ste pred nekaj leti sanjarili, kako bi radi uredili svoje lastno domovanje, ste si verjetno predstavljali eleganten dom, v katerem z veseljem pozdravljate svoje goste. Zdaj so vaše sanje že tukaj, in pomembno je, da vložite veliko pozornosti v njihovo uresničenje. Vhodna vrata morajo biti vzdržljiva, obenem pa tudi estetska. Aluminij predstavlja odlično ravnovesje med izjemno vzdržljivostjo, obenem pa tudi brezčasno eleganco, ki se lahko poda v prav vsak dom. Podjetje Inotherm, ki je največji evropski proizvajalec vhodnih vrat iz aluminija, se ponaša z lastno proizvodnjo s sodobnimi CNC obdelovalnimi centri, moderno steklarno in novo sodobno robotsko lakirnico.

Lesni dekor zagotavlja vhodna vrata z naravnim videzom.

Če pa imate radi toplino in domačen videz, ki ga prinese videz lesa, se vam jima še ni treba odpovedati. V zadnjih letih so lesni dekorji, še posebej v rustikalnih izvedbah postali pravi hit pri izdelavi vhodnih vrat. Pri podjetju Inotherm lahko izbirate med različnimi imitacijami lesnih dekorjev, ki jih nanašajo s posebno tehnologijo. Tako zagotavljajo izjemno zanesljivo kakovost vrat, ne glede na temperaturna nihanja in  enostavnost za vzdrževanje. Sam izgled vrat pa vas bo zagotovo navdušil, saj je naraven in povsem avtentičen.

Vhodna vrata z osebno noto: izberite pravo steklo

Da bodo vhodna vrata res odsevala vaš osebni slog, jih lahko dopolnite s kakovostnimi in vzdržljivimi motivnimi ali ornamentnimi stekli, ki ponujajo zanesljivo zvočno in toplotno izolacijo. Izbirate lahko med različnimi odtenki in oblikami, od klasičnih kvadratnih stekel do okroglih in polkrožnih oblik. V podjetju Inotherm ponujajo vse od enostavnih preprostih prozornih stekel, parsol barvno toniranih stekel, ter satinastih in reliefnih stekel, ki nikoli ne pridejo iz mode. Na voljo vam je tudi bogata izbira motivov, za bolj romantične pa so na voljo tudi rustikalna vitražna in obarvana emajlirana stekla. Za tiste, ki imate radi tudi malce razkošja, je na voljo tudi možnost okrasitve vhodnih vrat s čudovitimi kristali Swarovski.

Držalo lahko skriva vrsto uporabnih dodatkov

Držalo je tista ključna točka, ki pritegne pozornost, ko pogledate vhodna vrata, zato se splača, da tudi temu elementu namenite pozornost in izberete takšno držalo, ki se bo skladalo s celostno podobo vašega doma. Na voljo imate več privlačnih in uporabnih možnosti: odločite se lahko za klasično kljuko ali široko paleto različnih zunanjih držal. Na voljo imate različne tipe držal, kot so npr. skrita ali poravnana držala s čitalcem prsnih odtisov ter LED osvetlitvijo na eni strani, ki vam omogoča boljši pogled v temi, če se npr. vračate domov zvečer oz. ponoči.

Vratno potezalo lahko skriva koristne dodatke, kot je npr. čitalec prstnih odtisov.

Vratna potezala v zadnjem času postajajo vedno bolj priljubljena, saj omogočajo široko paleto možnosti. Odločite se lahko bodisi za štirikotno ali polkrožno obliko, na voljo pa imate tudi skrito držalo. Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki ali pa možnostjo lesnega dekorja. Vratna potezala so lahko opremljena tudi s čitalcem prstnih odtisov ali pa točkovno osvetlitvijo s pomočjo LED tehnologije.

Vhodna vrata določa njihova barva

Pomemben element pri oblikovanju popolnih vrat je tudi barva, ki zaokroža celostno podobo. Izbirate lahko med mat ali sijaj barvnimi toni po RAL lestvici, strukturnimi in metalnimi barvnimi toni, lesnimi dekorji, rustikalnimi lesnimi dekorji ter dekorativnimi dekorji. Konfigurator vam omogoča, da pred končno odločitvijo preizkusite vse možnosti dizajna.

Ne pozabite tudi na varnost

Čeprav je vizualna podoba prva stvar, ki jo opazimo, ko pogledamo vhodna vrata, je še bolj pomembno, da nam ta zagotavljajo varnost. Pametni sistem odpiranja vrat s čitalcem prstnih odtisov – sistem INOKEY omogoča motorizirano avtomatsko zaklepanje brez skrbi. Sistem nam omogoča, da preko aplikacije na svojem mobilnem telefonu preprosto urejamo različne funkcije čitalca prstnih odtisov, ustvarjamo urnike omejenega dostopa, dodajamo ter brišemo prstne odtise, upravljamo z LED osvetljavo in še več. Na voljo je tudi možnost uporabe kodne tipkovnice, ki omogoča vnos različnih uporabniških kod za različne uporabnike, njena največja prednost pa je ta, da na njej tudi po daljši uporabi ni vidna uporaba tipk, ki so pritisnjene bolj pogosto. Sistem INOKEY tako združuje tako preprosto upravljanje za uporabnike kot tudi zagotavljanje maksimalne stopnje varnosti, tako s čitalcem prstnih odtisov kot tudi kodno tipkovnico.

Naj se vaš sanje uresničijo, poskrbite za estetska in varna vrata ter pošljite povpraševanje za alu vrata najvišje kakovosti.

Izpolnite spodnje podatke in prejeli boste kodo za 5% poletni popust* pri nakupu vhodnih vrat.

*Popust velja samo za določene modele vrat in samo v poletnem času.

S prijavo se strinjam s splošnimi pogoji.