• 18.37C Novo mesto
  • 17:33
  • Pet, 05.06.2020

FOTO: Ste ga videli? Po hudi nesreči na štajerski avtocesti, v kateri je umrla 31-letnica, je pobegnil

Sedaj ga iščejo, je sploh še živ?

LJUBLJANA – »Išče se kuža, vpleten v nesrečo, ki se je 31. avgusta ponoči zgodila na štajerski avtocesti med Tepanjem in Dramljami v smeri proti Ljubljani, v kateri je življenje izgubila 31-letna sopotnica v osebnem avtomobilu,« se glasi zapis na facebooku, saj lastnica in njena hčerka, ki sta iz tujine, psa pogrešata, zato naprošata vse za pomoč pri iskanju.

Isce se kuža, vpleten v nesrečo, ki se je 31. avgusta ponoči zgodila na štajerski avtocesti med Tepanjem in Dramljami v…

Objavil/a ANIMAL ANGELS dne Ponedeljek, 02. september 2019

Spomnimo, v soboto, 31. avgusta, je na avtocesti med Tepanjem in Dramljami v smeri proti Ljubljani prišlo do hude prometne nesreče. 52-letni romunski voznik osebnega avtomobila je trčil v kovinsko ograjo. V vozilo, ki je po trčenju obstalo na sredini prometnih pasov, je trčila 49-letna romunska voznica osebnega vozila. V prometni nesreči je umrla 31-letna sopotnica v osebnem vozilu 52-letnega voznika, ki se je v trčenju izredno hudo poškodoval. Med lažje poškodovanimi je bila tudi 49-letna voznica osebnega vozila ter njeni trije sopotniki, stari 51, 13 in 4 leta.

NaDlani.si; Fotografija je simbolična. Foto: PGD Bistrica