• 13.85C Novo mesto
  • 00:49
  • Sob, 06.06.2020

FOTO: Ste videli, kaj so storili slovenskemu glasbeniku? Ponuja 1500 evrov nagrade

»Nagrada 1500 evrov za tistega, ki nas pripelje do storilca,« je na facebooku obelodanil glasbenik iz Maribora Lojze Serenade, potem ko ga je pred nekim gostiščem v Pesnici pričakalo porisano vozilo in počitniška prikolico.

»Da vam povem in razložim to zadevo ki mi jo je psihopat naredil sinoči.. Ta oseba ki je to naredila, točno pozna kje so montirane nadzorne kamere in senzorji alarma, ta oseba točno ve kje je tista točka ki ga senzor gibanja ne bo zaznal. Na sami sliki je nad zeleno tablo senzor ki meri na parkirni prostor med obema avtoma črni ax in rdeči saxo. So tudi drugi senzorji ki prekrivajo vhod gostilne in parkirni prostor. Ta oseba je prišla iz smeri za našo garažo ki se ne vidi na sami sliki do prikolice na desni strani kamor ga senzor ni zajel, nato je moral počepniti in iti iz leve strani na avto ker je točno vedel da za avtom ga senzor spet nebo zajel. Z druge strani avta ni mogel pošpricati ker bi ga nazorna kamera sigurno zajela. Nato je moral nazaj po isti poti , saj so sledi kje je prišel in odšel točno jasno videne. To zadevo kje so nameščeni senzorji in kamere ter kako daleč segajo, to ve samo ena dotična oseba in njegova partnerka oziroma če sta ta dva še komu to zaupala in povedala. Po tem pa mi sumimo 99% kdo je ta oseba, manjka nam še samo 1% – to je tisti dokaz ki ga še potrebujemo. Sporočamo pa temu storilcu da smo mu že za petami, za vse ostale pa velja obljubljena nagrada ki nas z dokazili pripelje do njega,« je zapisal med drugim.

NAGRADA 1500 evrov ZA TISTEGA , KI NAS PRIPELJE Z DOKAZOM DO STORILCA OZ. NAROČNIKA TEGA.
Da vam povem in razložim to…

Objavil/a Lojze Serenade dne Četrtek, 22. avgust 2019

 

Hvala vam.Včeraj je bilo preko 1700 delitev.Danes bi vas prosil..za mnenje.kaj naj pomenijo te čudne črke – napis.Prosim za komentarje kaj pač kdo vidi in si predstavlja ( besedo) ???

Objavil/a Lojze Serenade dne Četrtek, 22. avgust 2019

V primeru, da je bilo to naročeno s strani osumljenca in če se naročeni storilec sam javi, mu je zagotovljeno da ostane anonimen, pravi Lojze in vse prosi, naj delijo njegov post.