• 17.41C Novo mesto
  • 08:52
  • Sob, 06.06.2020

FOTO: To je motorist, ki je umrl na Dolenjskem! Gre za strokovnjaka na svojem področju

NOVO MESTO – Zagotovo se še spomnite, da se je 19. maja, zgodaj popoldne na cesti Novo mesto – Metlika zgodila prometna nesreča, za posledicami katere je umrl 46-letni motorist. Po prvih ugotovitvah policistov je ta izgubil oblast nad motorjem in padel, ravno takrat pa je iz nasprotne smeri pripeljal 51-letni voznik osebnega avtomobila in trčil vanj. »Motorist peljal iz smeri Novega mesta proti Metliki. V Velikem Cerovcu je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, padel in drsel po nasprotnem smernem vozišču. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila in trčil v motorista. V nesreči se je lažje poškodovala tudi 52-letna potnica v avtomobilu,« so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Računalniški strokovnjak

Medtem spletni portal Škandal24, da se je po njihovih zanesljivih informacijah ponesrečil 46-letni Jan, priznani računalniški strokovnjak. Kot vidite v postu spodaj, je še lani oktobra kot govorec sodeloval na pomembnem mednarodnem srečanju v hrvaški Opatiji.

Technology is a vacation from survival, said a wise man once.

Let’s take that vacation together at #idcciosummit in…

Posted by IDC CEE on Wednesday, October 17, 2018

Četrta smrtna žrtev prometnih nesreč

Motorist je letos četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na cestah na območju te policijske uprave. V prometni nesreči, ki se je zgodila januarja v Kočevskih Poljanah, sta umrla potnika v osebnem avtomobilu, marca je v prometni nesreči na avtocesti umrl pešec. V zadnjih petih letih je na območju te policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 14 motoristov, so navedli.

NaDlani.si; Foto: facebook