• C Novo mesto
  • 18:56
  • Sre, 12.06.2024

FOTO: To je slovenski novinar Aleš, ki ga je včeraj ubila žena

Dolga leta je delal na POP TV, kasneje je skupaj z nogometašem Markom Simeunovićem vodil športno televizijo Sportklub.

BRUNŠVIK – Še vedno odmeva tragedija, v kateri je včeraj v kraju Brunšvik izgubil življenje 48-letni športni novinar in prvi urednik Sportkluba Slovenija Aleš Tihec. »Ob novici, da je Aleš umrl, sem globoko pretresen in šokiran. Bila sva v dobrih, prijateljskih odnosih. Svojcem izrekam iskreno sožalje,« je za N1 povedal šef Sportkluba Marko Simeunovič.

Kot dodajajo Slovenske novice, sta se zakonca Tihec, Aleš in žena Irena, često prepirala. Aleš naj bi bil tudi ljubosumen, nož pa naj bi večkrat pograbil tudi sam. Tokrat je po njem segla tudi žena, ki mu je zadala smrtne rane… Otrok v času tragedije ni bilo doma…

Aleš Tihec je odrastel na Dravskem polju. Prihajal je iz Loke, že kot študent je bil poznan kot športni novinar. Dolga leta je delal na POP TV, kasneje je skupaj z nogometašem Markom Simeunovićem vodil športno televizijo Sportklub, zadnja leta je delal v marketingu na TV Arena v Celju. Bil je zaljubljen v šport in tudi sam rekreativen športnik, nekaj let je bil tudi predsednik Nogometnega kluba Brunšvik.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: FB