• 5C Novo mesto
  • 23:57
  • Čet, 27.02.2020

FOTO: V nesrečo na primorki udeležen tudi avtobus dolenjskega prevoznika

Slovenske novice poročajo, to je razvidno tudi iz fotografij, da je pokojna oseba v avtu imela tudi psa, ki pa je preživel.

RAZDRTO – Danes sta se na primorski avtocesti zgodili prometni nesreči. Prva pri Vrhniki je imela nekaj po osmi uri le materialno škodo, precej huje pa se je izteklo pri Razdrtem.

Množična nesreča

Policijska uprava Koper je sporočila, da je bilo v nesreči med Postojno in Razdrtim udeleženih pet vozil, med njimi tudi avtobus in kombi.

Ena oseba je umrla. Slovenske novice poročajo, to je razvidno tudi iz fotografij, da je pokojna oseba v avtu imela tudi psa, ki pa je preživel. Po nesreči so zanj poskrbeli veterinarji.

Na poti v Izolo

V nesreči je bil udeležen avtobus FS Prevozi iz Žužemberka. Kot so nam povedali v podjetju, je bil šofer na poti v Izolo, da prevzame potnike. V nesreči se je voznik avtobusa poškodoval, odpeljali so ga v bolnišnico.

Policija pojasnjuje

Popoldan je policija javila, kaj se je dejansko na primorski avtocesti zgodilo. Zgodili sta se dejansko dve nesreči: naprej je kombi trčil v spredaj vozečo mazdo. Temu sta se prilagodila voznik berlinga in voznik chevroleta. Za njima pa je prišel avtobus, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del osebnega vozila chevrolet, potem še v berlinga.

D.P.