• 26.38C Novo mesto
  • 10:48
  • Sre, 19.06.2019
  • Prijava

Jutri velika akcija: z droni in člani NK Trebnje po Klemna

Pred dvema dnevoma so pri hotelu na Krvavcu našli Klemnov mobilni telefon.

KRVAVEC, TREBNJE – Od sobote dopoldan je med pogrešanimi osebami Klemen Musulin. Nogometaš NK Bartog Trebnje. Za njim se je izgubila vsaka sled, iskanje pa se nadaljuje. Vsem je kristalno jasno, da velja pohiteti. Prihaja slabo vreme, z njim pa mraz in sneg!

„Našega člana Klemna Musulina še vedno ni. Še vedno ga ne najdejo, reševalcev pa je iz dneva v dan manj. Prihajajo snežne padavine, zato bi potrebovali pomoč vseh, ki bi lahko prišli pomagat reševalcem. Člani NK Trebnje se bomo organizirali in se pridružili reševalni akciji. Zbor je vsako jutro ob 8:00 pri gondoli pod Krvavcem. Za dodatne informacije in pridružitev reševalni akciji pokličite Uroša Kovačiča na 031 644 666 ali Vanjo Kovačič na 031 446 858. Večkrat smo že dokazali, da imamo Trebanjci veliko srce. Verjamem, da bo tudi tokrat tako!“ je zapisan Dejan Smuk, predsednik NK Bartog Trebnje.

Pri iskanju pomagajo tudi prijatelji in znanci iz dveh nogometnih sredin, kjer je oz. še igra Klemen: ND Črnuče in NK Bartog Trebnje.

Jutri dalje

Oglasila se je tudi Klemnova partnerica, ki je sporočila, da se jutri, 14.11., vsi, ki želijo pomagati, zberejo med 7.30 in 8.00 pri zgornji postaji gondole. Pri iskanju naj bi bil v pomoč tudi dron, za katerega se je priporočila Klemnova partnerica.

Našli telefon

Pred dvema dnevoma so pri hotelu na Krvavcu našli Klemnov mobilni telefon, ki pa nam bi ga tja prinesla tretja oseba, ne Klemen osebno.

Tabornik

Upanje ostaja. Tudi zato, ker je bil Klemen tabornik, kar bi mu lahko pomagalo preživeti v naravi, kjer je v petkovi noči očitno zataval in obstal.

D.P.