• C Novo mesto
  • 16:58
  • Ned, 26.05.2024

Kaj se je včeraj dogajalo v Ljubljani?! V centru truplo, del Ljubljane brez elektrike …

Včerajšnji večer v Ljubljani je bil zaznamovan z nenavadnimi dogodki, ki so preplavili mestno središče in sprožili številne razprave med prebivalci.

Okoli 21.30 ure je v središču Ljubljane prišlo do nepričakovanega izpada električne energije. Ta dogodek ni bil napovedan in kaže, da je šlo za tehnično težavo. Po informacijah na spletni strani Elektra Ljubljana je brez elektrike ostalo 982 uporabnikov. Težave so se pojavile na osmih transformatorskih postajah, kar je povzročilo temo v delih mesta, vključno z uličnimi svetilkami in semaforji.

Vpliv izpada elektrike se je razširil tudi na dogajanje v mestu. Med drugim so brez električne energije ostali tudi v Cankarjevem domu, kjer se je v tistem trenutku zaključevala državna proslava v čast kulturnega praznika.

Poleg izpada elektrike pa so bile poročane tudi druge skrbi. Na žalost se je na isti večer v središču Ljubljane zgodil še en resen incident. V centru Ljubljane, v okolici Nebotičnika je bilo zbranih veliko policistov, na tleh pa je bilo videno pokrito truplo. Promet so zaprli v območju Slovenske ceste ter uredili obvoz.

Po poročanju portala Metropolitan, so policisti sporočili, da smrt osebe ni bila posledica kaznivega dejanja ali nesreče.

Pripravil: NaDlani.si, foto: Canva/X