• 14.09C Novo mesto
  • 04:36
  • Pon, 27.05.2019
  • Prijava

Klemna niso našli, kako je prišel do hotela njegov telefon?

Iskanje je bilo zaenkrat osredotočeno na Krvavec z okolico. Pogrešani do sedaj še ni bil najden, dodajajo v Kranju.

TREBNJE, KRANJ, KRVAVEC – Danes se je nadaljevala iskalna akcija za 36-letnim Klemnom Musulinom, ki je pogrešan od sobote. V iskanju je sodelovalo okoli 20 oseb, večinoma policistov in gorskih reševalcev ter policijski helikopter, so nam sporočili s Policijske uprave Kranj.

Tudi helikopter

Za pogrešanim je sicer že prvi dan pogrešitve stekla obsežna iskalna akcija. Poleg policistov ter svojcev in njegovih prijateljev so ga do poznega večera organizirano iskali še gasilci prostovoljnih društev, gorski reševalci in vodniki reševalnih psov. Skupno ga je iskalo okoli 70 udeležencev. Iskalna akcija se je včeraj nadaljevala v podobnem obsegu, s pomočjo helikopterja pa tudi danes.

Iskanje je bilo zaenkrat osredotočeno na Krvavec z okolico. Pogrešani do sedaj še ni bil najden, dodajajo v Kranju.

Pod hotelom Krvavec pa je bil že v začetku iskanja najden njegov mobilni telefon, vendar glede na položaj domnevamo, da ga je nekdo našel in tja postavil.

Kdor ve, naj javi

V kolikor ima kdo katere koli podatke v tej zvezi, naj zaradi razjasnitve okoliščin prosimo pokliče na interventno številko 113 ali pa informacije sporoči anonimno na telefon policije 080 1200, sklene mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj.

D.P.