• C Novo mesto
  • 19:15
  • Čet, 30.03.2023

Mama umorjene Sandre: “Zvečer mamice ni več, da bi jim brala pravljice, jih stisnila k sebi!”

Umoril jo je partner.

NOVO MESTO, LJUBLJANA – Slovenija joka. Ob zgodbi, ki je prišla na plano, kako je partner tako zverinsko umoril 42-letno Sandro Muhič, bi se še kamen zjokal…

„Hčerke ni več in mamice ni več. To je taka tragedija. Ne moreš si misliti, da se lahko zgodi kaj takega, da si nekdo vzame v svoje roke tako pravico in kaj takega naredi,“ je včeraj v solzah, s hlipajočim glasom povedala Anica Muhič iz Novega mesta, ki je poklicala na Radio 1, ki je včeraj in danes pridno in uspešno zbiral denar za uboge, letos spet rekordno – 1.154.873,60. Tudi za take sirote, kot so zdaj Aničini vnuki. Ostali so brez mame, ki jo je partner zverinsko zadušil.

Otroci so vse videli…

Še huje, vse to so videli otroci, stari komaj 6, 9 in 11 let. Najmlajši je hotel poslušati pravljico, pa ni mogel do mame, ki jo je v sosednjem prostoru dušil oče… Z ostalima dvema je le odprl vrata in naletel na grozo…..

Mamice ni

„Veste, kaj ti mali otroci zdaj prestajajo. Saj se držimo, se pogovarjamo, ampak potem pride tudi žalost, jok … Zvečer mamice ni več, da bi jim brala pravljice, jih stisnila k sebi. Pogrešajo jo, hočejo jo nazaj,“ je nadaljeval Anica, ki skupaj z možem skrbi zdaj za otroke. Jim daje vse, kar lahko… Le mame ni več, v priporu pa tiči monstrum, ki je uničil družino….

Spomnimo – Sandro je partner napadel 16.11., umrla je ta teden. Poškodbe pa so bile že po napadu prehude. Pri življenju so jo ohranjali s pomočjo aparatov… Zdaj tudi to ni več mogoče… Jutri jo bo pokopali v Novem mestu. Ostale bodo rane, ostale bodo solze, spomini…

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www