• 28.58C Novo mesto
  • 13:39
  • Pet, 19.07.2019

Občanko udaril in ji ukradel denarnico

Storilec je bil oblečen v temne hlače, temen pulover ter črno jakno s kapuco. Obut je bil v temne športne copate.

RAVNE – V nedeljo, 26. avgusta 2018, okoli pol petih zjutraj, so policisti pred Letnim kopališčem Ravne na Koroškem, na Gozdarski poti, obravnavali rop. Neznani storilec, star od 30 do 35 let, srednje postave, kratkih temnih las, z nekaj dni neobrito brado je pristopil do 24-letne občanke in od nje zahteval denar.

Ker mu oškodovanka denarnice ni hotela izročiti, jo je s pestjo udaril v glavo, iz rok iztrgal denarnico ter pobegnil v smeri prireditvenega prostora Ravenskih dnevov, pred letnim kopališčem Ravne. Storilec je bil oblečen v temne hlače, temen pulover ter črno jakno s kapuco. Obut je bil v temne športne copate.

Poziv policije

“Obiskovalce prireditve prosimo, da nam sporočijo, če so v omenjenem času morda videli moškega danega opisa. Prav tako pozivamo občane, če bi morda našli črno lakasto denarnico z dodatkom čipke v zlati barvi, ki jo je neznani storilec po dejanju najbrž odvrgel, da nas o tem obvestijo. Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Ravne na Koroškem 02 821 62 00 ali na telefonsko številko 113,” so še zapisali celjski policisti.

D.P.