• 18.23C Novo mesto
  • 07:51
  • Čet, 06.08.2020

Šokanten prizor, zabil se je v obcestno avtobusno postajališče#FOTO

Zgodilo se je včeraj ob 17.45 je v naselju Šmihel.

NOVA GORICA – Včeraj ob 17.45 je v naselju Šmihel, občina Nova Gorica osebno vozilo trčilo v obcestno avtobusno postajališče. Huje je bil poškodovan 43–letni voznik osebnega avtomobila.

»Ugotovljeno je bilo, da je omenjeni voznik včeraj ob 17.40 uri vozil po regionalni cesti iz Ozeljana proti naselju Ajševica. Ko je z vozilom pripeljal izven naselja Šmihel (Mestna občina Nova Gorica) je po izpeljavi blagega levega ovinka na ravnem delu vozišča iz neznanega razloga zapeljal desno izven vozišča na avtobusno postajališče, kjer je z prednjimi kolesi avtomobila trčil ob betonski robnik. Od tam je z osebnim vozilom zapeljal čez pločnik in nato s prednjim delom avtomobila trčil v zidano avtobusno čakalnico izven desnega roba vozišča. Po trčenju je vozilo obstalo v čakalnici, 43-letni voznik pa ukleščen v vozilu. Kasneje so hudo poškodovanega voznika s tehničnim posegom iz vozila izvlekli gasilci JZ GRD Nova Gorica. Na kraju so bili poleg prometnih policistov in poklicnih gasilcev tudi reševalci NMP ZD Nova Gorica, ki so poškodovancu na kraju nudili prvo pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico; stanje hudo poškodovanega voznika je zelo resno,« sporočajo s PU Nova Gorica.

Prometni policisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin hude prometne nesreče in bodo o vseh ugotovljenih dejstvih pisno obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

NaDlani.si; Foto: facebook