• 12.28C Novo mesto
  • 19:23
  • Sre, 08.04.2020

Športnika Simon in Sebastijan umrla na kraju nesreče: Vedno si vzemi čas za prijatelje,da ti čas ne vzame prijateljev

V prometni nesreči ugasnilo dvoje mladih življenj.

ŠENTJUR – Pisali smo, da sta v Kostrivnici v občini Šentjur sta trčili osebni vozili, pri čemer sta na kraju dogodka umrla 32-letni voznik, ki je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotno vozišče, ter njegov 26-letni sopotnik.

Kot so sporočili s PU Celje, je prometno nesrečo povzročil 32-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil po regionalni cesti iz smeri Planine proti Šentjurju. V dolgem, levem, nepreglednem ovinku je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal 33-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta trčili. 32-letni voznik in njegov 26-letni sopotnik sta na kraju nesreče umrla, 33-letni voznik pa se je v trčenju hudo poškodoval. Vsi trije udeleženi so z območja Policijske postaje Šentjur.

V slovo

Družabna omrežja razkrivajo, da sta življenje izgubila Simon Križnik in Sebastijan Bevc, sodelavca in velika prijatelja, ki sta v prostem času skupaj igrala odbojko. »Vedno si vzami čas za prijatelje,da ti čas ne vzame prijateljev😪Simon počivaj v miru😪😢vedno boš v naših srcih😢,« so mu prijatelji zapisali v slovo.

NaDlani.si; Foto: facebook