• 17.89C Novo mesto
  • 19:52
  • Pet, 13.09.2019

FOTO: Z avtom se je zaletel v banko!

Zgodilo se je po 14. uri.

TREBNJE – “Na poslovalnici banke NLB je razbito steklo. Nekaj se je moralo zgoditi,” nas je opozorila bralka Irena, ki je nekaj po 14. uri peljala skozi Trebnje.

Kaj je bilo?

Na Policijski upravi Novo mesto so nam hitro in kooperativno pojasnili, da je šlo za prometno nesrečo. Voznik, rojen leta 1933, se je malce zmedel in namesto vzvratno zapeljal naprej in trčil v banko, potem pa še v hišo na drugi strani ceste.

Nihče poškodovan na banki

Na NLB-ju pa so povedali, da jim je žal, da se je zgodila prometna nesreča. So pa zatrdili, da pri tem ni bil poškodovan nihče od njihovih zaposlenih.

V Novo mesto

Precej slabše pa sta ju odnesli osebi v avtu. V nesreči sta se poškodovali. Oskrbeli so ju reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulator na vozilu, pa so dodali na temo te nesreče na Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

VIDEO: IMG_4506

Rop v Straži

Nekateri so menili, da je v Trebnjem prišlo do ropa banke. Zadnji rop na Dolenjskem datira v 11. april, ko sta do sedaj še neznana storilca oropala banko v Straži. Policija ju do danes še ni našla, je pa pred tednom dni objavila fotografije roparjev.

Imate vi morda za nas kako zanimivo informacijo? Javite nam prosim kar na e-mail [email protected]

D.P.

FOTO: Z avtom se je zaletel v banko!
1 od 2
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.