• C Novo mesto
  • 04:23
  • Ned, 02.10.2022

Kate Middleton vsak dan uživa ta živila, da ohrani svojo vitko postavo

40-letna vojvodinja Cambriška se ponaša z vitko postavo, ki ji jo zavidajo ženske po vsem svetu. Izgleda vsaj 10 let mlajša, kot je v resnici, vse to pa zaradi premišljeno načrtovane prehrane in zdravega življenjskega stila. Kakšna je skrivnost Kate Middleton, katera živila vsak dan vključuje v svoj jedilnik?

Kate Middleton se dobro zaveda, kakšen vpliv ima prehrana na zdravje, splošno dobro počutje in telo. Zato vsak dan začne z zdravim zajtrkom, ki poskrbi za to, da je čez dan sita, nima neprijetnih napadov lakote ali nenasitne želje po sladkarijah. V resnici je edini trik, kako se znebiti želje po sladkem, v tem, kakšna živila uživate čez dan. Procesirana hrana sicer vsebuje veliko kalorij in maščob, vendar ni pretirano hranilna, zato po njej hitro postanemo spet lačni ali pa vsaj mislimo, da smo lačni. Tako nas napada sila neprijetna potreba po sladkem in drugih nezdravih prigrizkih. In vse to vodi v začaran krog poseganja po nezdravih živilih. Kaj svetuje Kate Middleton, da se temu izognete in katera živila priporoča?

Zelenjavni smuti in ovseni kosmiči so ključ do zdravja

Vojvodinja svoj dan začne z bogatim zajtrkom skupaj s svojim možem in otroki. Zajtrkujejo smuti, ki je sestavljen iz ohrovta, špinače, zelene solate, borovnic, koriandra, zelenega čaja in alge spiruline. Zraven smutija si Kate privošči še ovsene kosmiče, ki veljajo za zelo hranilno živilo, ki nas nasiti za dlje časa, obenem pa nas oskrbi s številnimi zdravilnimi snovmi. Ovseni kosmiči odlično vplivajo na prebavo in preprečujejo tveganje za nastanek raznih vnetij v telesu in drugih bolezni. Če vam okus ovsenih kosmičev sam po sebi ni všeč, jih lahko obogatite s svežim ali suhim sadjem in oreščki. Če si boste zraven privoščili še smuti po receptu Kate Middleton, pa ste zadeli zmagovalno kombinacijo, ki vas bo pripeljala do brezhibnega zdravja in čudovitega videza.

 

Pripravil NaDlani.si; Foto: Pexels