Amaterski kuharji so očitno svoj razcvet doživeli med karanteno in vedno več jih razkriva male trike za popolne obroke. Nekateri med njimi so resnično uporabni , prav takšen pa je zadnji v nizu za jajca na oko.
Delil ga je uporabnik TikToka sunnycusine, ki pravi, da je osnova ločevanje jajčnega beljaka od rumenjaka s tem da prvo skuhamo beljak. Nato v sredino položimo rumenjak, sledi pa zlaganje v kvadratno obliko, tako da dobi obliko ovojnice.
@sunnycusine#delicacies #eggchallenge #food ♬ What If (I Told You I Like You) – Johnny Orlando & Mackenzie Ziegler
Oglejte si, o čem se gre v videoposnetku, ki so si ga ogledali neverjetnih 50 milijonov krat, medtem pa je prišel tudi na Twitter. Da rumenjak ostane tekoč, si lahko ogledate v drugem objavljenem videoposnetku:
@sunnycusineI’m coming~do you like the soft-boiled egg🍳#deliciousfood #eggchallenge ♬ What If (I Told You I Like You) – Johnny Orlando & Mackenzie Ziegler
Popolnega jajčka na oko ni enostavno doseči niti bolj izkušenim kuharjem, zato je to res odličen in nov način uživanja ob pripravi te jedi, so komentirali gledalci.
NaDlani.si; Foto: TikTok