• C Novo mesto
  • 21:15
  • Čet, 11.08.2022

Pripravite si slasten čokoladni smuti po receptu Jennifer Aniston

Za vse tiste, ki še niste zasledili – Jennifer Aniston je pred kratkim napredovala. Tako je, igralka je poleg svoje udarne vloge v seriji The Morning Show postala glavna kreativna direktorica Vital Proteins. 52-letna igralka obožuje in redno uporablja izdelke omenjenega podjetja že dlje časa, sedaj pa je z nami delila tudi enega od receptov za slasten smuti, ki so sanje vsakega sladkosneda in ljubitelja čokolade. Da se Anistonova že leta ukvarja z zdravim načinom življenja, lahko vidimo po njenem videzu – zdi se, da čas nanjo preprosto nima vpliva.

»Zelo rada imam sladko, vendar samo resnično zdrave stvari, zato mi je ta smuti polepšal življenje – je popoln in preprosto neverjeten,« je Jennifer povedala za portal Well + Good.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Kaj vsebuje čudežni smuti?

Jennifer v smuti običajno doda Vital Proteins čokoladni kolagen v prahu, čokoladno mandljevo mleko, cimet, maco v prahu, kakav, špinačo, stevio, nekaj kock ledu, mandljevo maslo. Za spletni portal Byrdie je povedala, da v smuti včasih vključi tudi banane ali češnje. Pravi, da je napitek izjemno nasiten in preprosto odličnega okusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Njen najljubši prigrizek je v zadnjem letu postala pokovka

Zdrav način življenja je Jennifer zaznamoval že zgodaj v mladosti, za kar ima zasluge predvsem njena mama. Za portal Well + Good je povedala, da je hitro dojela, da ima to, kar vnesemo v naše telo, velik vpliv na naše razpoloženje. Ne gre samo za to, da se dobro počutimo v telesu, ampak tudi, da smo zadovoljni s svojim življenjem in se dobro počutimo psihično. »Vedno sem se zavedala pomena zdravja, kaj vnašam v svoje telo in kako skrbim zase. Pa ne samo zato, da bi izgledala odlično in da bi se mi kavbojke lepo prilegale, ampak tudi iz vidika zdravja; za zdrave kosti, mišice, možgane.« Vseeno pa z zdravo prehrano ne pretirava, pravi, da je v zadnjem letu med pandemijo postala njen najljubši prigrizek pokovka. Obožuje pa tudi sadje, še posebej slive, jabolka in azijske hruške.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram

e-bike
poletni festival