Želite doživeti najboljšo masažo svojega življenja?

20. mar. 2018, ob 06.43
Posodobljeno pred 14 dnevi
23
230 SEK

V današnjem hitrem tempu življenja je preobremenjenost postala že nekakšna norma. V službi nam ploskajo, če nam kronično primanjkuje spanja. Le z opravljenimi naduramu dokazujemo, da smo predani delu in podjetju, v katerem smo zaposleni.

Domov prihajamo utrujeni in slabe volje, s tem pa naš dan še ni končan. Čakajo nas številna domača opravila. Zato ni nič čudnega da postajamo vedno bolj izčrpani in povsem brez energije. Ko pa se temu pridruži še bolečina v telesu, je kakovost našega življenja popolnoma na dnu. Pa veste, da ni potrebno, da je tako?

Prepustite se blagodejnemu dotiku masaže

Le malo ljudi se žal zaveda, da je človek ustvarjen za dotik, saj nam le-ta v primerjavi z drugimi čutili prinaša prav posebno izkušnjo. Še posebej, če je to dotik, ki se je stoletja dolgo izpopolnjeval z namenom, da nas popelje do bolj sproščenega, vitalnejšega in uravnoteženega življenja. To je dotik posebne klasične masaže z energijskim čiščenjem, ki jo izvedemo kar v udobju vašega doma.

Masaža je najstarejša in najbolj enostavna nega, ki blagodejno vpliva na telo in dušo. Pri tovrstni masaži uporabljamo unikatne metode gladenja, drgnjenja, gnetenja in usmerjanja energije. To so resnično prijetni in edinstveni občutki, ki jih do sedaj verjetno niste še nikoli doživeli.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Prepustite se blagodejnemu dotiku masaže

Občutite dolgo varovano skrivnost Daljnega vzhoda

Pred mnogimi leti so mojstri iz rajskih otokov na Filipinih razvili posebno masažo, usmerjeno v globinsko sproščanje fizičnega in duševnega telesa, zato boste lahko začutili neverjetno čudovite občutke, vaše telo se bo morda prvič v življenju zares dobro sprostilo in preplavili vas bodo občutki ljubeče ekstaze.  

Odmasirajte bolečino v hrbtu in križu

Prav vsi se vsaj enkrat v življenju srečamo z bolečino v križu in hrbtu. Ta bolečina je tudi najpogostejši vzrok, da obiščemo svojega osebnega zdravnika. Na srečo večino bolečin ni posledica resnega zdravstvenega problema, ampak slabe drže, stresa, šibkih trebušnih mišic in tako naprej. Bolečina nas lahko le občasno spomni na to, da je nekaj narobe, lahko pa človeka spremlja od jutra do večera in tako vpliva na vsa področja življenja. A pozor: prav nobenega vzroka ni, da bi še naprej trpeli ter bili prikrajšani za različne radosti, ki jih življenje ponuja.

Posebna klasična masaža je preverjen, najenostavnejši ter 100% naravni način za lajšanje bolečin v križu in hrbtu!

—————————————————————————————————————–

Prvo masažo mi je kot veliko presenečenje podarila moja hčerka. Sam si kaj takega ne bi nikoli izbral, a šele zdaj vidim, kakšno napako bi naredil. Danes sem se naročil že na četrto masažo. Star sem 63 let in pred kratkim sem se vpisal v športno društvo. Vem, da me bodo vsak teden bolele mišice ;), posebna klasična masaža pa mi neverjetno učinkovito pomaga pri lajšanju te težavice. Jaka iz Kranja

—————————————————————————————————————-

Razkrivamo 5 nepremagljivih razlogov za posebno klasično masažo

Seveda se vsi strinjamo, da se boste z masažo popolnoma sprostili, a masažna terapija vam ponuja še veliko več. Zato v nadaljevanju opisujemo 5 pomembnih razlogov, zakaj morate že danes rezervirati svojo masažo.

  1. Masaža omili bolečine v mišicah in hrbtu

Ste pretiravali pri telesni aktivnosti ali pa vas špika v križu? Masaža pospešuje cirkulacijo, s tem pa lajša tudi različne bolečine.

  1. Masaža se uspešno bori proti stresu in depresiji

Varen, prijateljski in profesionalen človeški dotik ima izredno terapevtsko moč. Stres se bo ravno s pomočjo masaže zlahka spremenil v blagodejni mir in vaše telo bo očiščeno slabe energije.

  1. Masaža izboljšuje spanje

Posebna klasična masaža z energijskim čiščenjem je odlična tudi za vse, ki imajo težave s spanjem. Po masaži boste mirno zaspali in se zjutraj zbudili spočiti.

  1. Masaža okrepi imunsko obrambo telesa

Z masažo se poveča število belih krvnih celic v krvi, s tem pa se telo lažje bori proti različnim boleznim.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

  1. Masaža lajša tudi glavobole

Ne verjamete? Še danes se naročite na posebno klasično masažo … presenečeni boste nad rezultati.

Posebna klasična masaža z energijskim čiščenjem je tudi odlično darilo!

Podarite jo svojim sorodnikom ali prijateljem. Prepričani smo, da se bodo takšnega darila izredno razveselili.

Ne oklevajte, naročite si svojo masažo takoj!

Izpolnite spodnji obrazec in neobvezujoče preverite ponudbo in vrste masaž, ki ji nudimo po vseh Sloveniji, tudi na domu. Zaradi povečanega zanimanja je ponudba omejena, zato si zagotovite svoje mesto še danes. 

Vaša masažna ekipa Free Hugs d.o.o.

    23
    230 SEK