• 11.58C Novo mesto
  • 04:41
  • Sre, 03.06.2020

Glasbeni stolp – 13 trenutno najboljših na trgu

Če iščete stereo zvok, ki ga prenosni zvočnik ne more zagotoviti, se obrnite na te prefinjene stereo glasbene stolpe. Tovrstni glasbeni stolpi omogočajo bogat in poln zvok skupaj z uporabniku prijaznimi kontrolniki in enostavno namestitvijo, ne da bi pri tem zavzeli preveč prostora. To so trenutno najboljši sistemi stereo glasbenih stolpov, za predvajanje glasbe na trgu.

Mikro stereo glasbeni stolp Yamaha MCR-B020B

Cena za glasbeni stolp: $ 279,95

Glasbeni stolp Yamaha MCR-B020B

Ta kompakten Yamahin stereo glasbeni stolp se prilega praktično kamorkoli ga postavite. Glasbeni stolp je dolg je le 16 centimetrov in je opremljen z dvema ločljivima zvočnikoma s 4-palčnimi gonilniki, ki zagotavljajo impresiven bas. Sistem vam omogoča brezžično predvajanje, ker podpira Bluetooth, lahko pa predvajate CD-je, FM ter AM-radio oziroma priključite zunanjo napravo prek aux ali USB-vrat. Glasbeni stolp je na voljo z daljinskim upravljalnikom.

Mini stereo glasbeni stolp Pioneer X-EM26

Cena za glasbeni stolp: $ 149,00

Glasbeni stolp Pioneer X-EM26

Pioneer X-EM26 je poceni in dober sistem zvočnikov, ki ne samo, da izgleda fantastično, ampak tudi zveni dobro. Njegovi 3-palčni zvočniki so zaprti v leseni »škatli«, ki dopolnjujejo katero koli knjižno polico. Medtem ko ne nudijo veliko basov ali glasnega volumna, je kakovost zvoka  primerna za ceno in velikost enote. Glasbeni stolp je na voljo z daljinskim upravljalnikom, predvaja CD-je in podpira Bluetooth. Sistem ima USB in AUX vrata ter vgrajen FM radio, vendar brez AM postaj.

 

Stereo glasbeni stolp Sony SHAKEX10

Cena za glasbeni stolp: od $ 369,00

Glasbeni stolp Sony SHAKEX10

Sony SHAKEX10 je futuristični glasbeni stolp, ki ima osvetljen sprejemnik in zvočnike, ki utripajo in sinhronizirajo z glasbo.

Glasbeni stolp je opremljen z priključkom za kitaro in mikrofon za karaoke, zaradi česar je idealen za hišne zabave. Glasbeni stolp poleg tega ponuja še  DJ učinke – do katerih lahko dostopate z aplikacijo za pametne telefone. Glasba se lahko predvaja prek povezave Bluetooth  ali CD-jev in radia. Želeli bi si videti še povezavo z Google Chromecast-om in nižjo ceno, vendar ima glasbeni stolp še vedno impresiven nabor funkcij in močno kakovost zvoka ter basov.

Onkyo CS-N575 40W stereo glasbeni stolp

Cena za glasbeni stolp: $ 399,00

Glasbeni stolp Onkyo CS-N575 40W

Najnovejši mini stereo sistem Onkyo, CS-N575, je odlična izbira za ljubitelje glasbe, ki se naročijo na več pretočnih storitev. Podpira Spotify, TIDAL, Pandora, Deezer in TuneIn.

Moja najljubša funkcija je vgrajen Chromecast, zato lahko vi in vaši prijatelji predvajate vse svoje najljubše skladbe preko telefona iz YouTuba, Glasbe Google Play ali Spotify. Glasbeni stolp CS-N575 ima najboljši LCD zaslon, ki smo ga kdaj videli na hi-fi sistemu. Predvaja glasbo iz povezave Bluetooth, zunanjih trdih diskov in pametnih telefonov, priključenih na vrata USB, ali iz CD-jev in FM-radia.

Sharp XL-HF203B stereo glasbeni stolp

Cena za glasbeni stolp: od $ 175,00

Glasbeni stolp Sharp XL-HF203B

Glasbeni stolp Sharp XL-HF203B zagotavlja dobro uravnotežen zvok za pošteno ceno. Sistem ima vgrajen predvajalnik CD-jev in priključek za vaš pametni telefon prek NFC ali Bluetooth za brezžično predvajanje. Glasbo lahko predvajate tudi iz vgrajenega vhoda USB na sprednji strani. Na glasbeni stolp lahko, če želite, povežete še dodaten niz zvočnikov, ima pa tudi izhod za dodajanje subwooferja.

Če želite prihraniti nekaj denarja, Sharp ponuja $ 100 cenejšo različico tega nabora. Vendar pa glasbeni stolp Sharp XLHF102B, ne zagotavlja močne kakovosti zvoka kot Sharp XL-HF203B.

Stereo glasbeni stolp LG CM455

Cena za glasbeni stolp: od 169,00 $

Glasbeni stolp LG CM455

Glasbeni stolp LG CM4550 je cenovno ugoden avdio sistem s 700 vati celotne izhodne moči. Ima številne funkcije za povezovanje, vključno s tehnologijo Bluetooth in dvema vratoma USB za povezavo zunanjih naprav. Prvi omogoča, da se glasbeni stolp CM4550 brezžično združuje z združljivimi LG televizorji ali pretakanje melodij iz priljubljene mobilne naprave. Glasbeni stolp predvaja tudi CD-je.

Inovativna tehnologija Stereo glasbenega stolpa ITCDS-500

Cena za glasbeni stolp: od $ 59,00

Glasbeni stolp ITCDS-500

Glasbeni stolp ITCDS-5000 predstavlja inovativna tehnologija s 50 vatov izhodne moči in veliko možnosti povezovanja, ki vključujejo Bluetooth, USB vrata in priključek za slušalke. Sistem lahko predvaja CD-je in AM in FM radio. Uporabnikom omogoča, da prilagajajo bas ali visoko-tonce s starimi šolskimi gumbi. Ta glasbeni stolp je na voljo v več različnih barvah in barvnih shemah, vključno z mahagonijem, vrtnicami in srebrom.

Glasbeni stolp Bose Wave SoundTouch IV

Cena za glasbeni stolp: 599,00 $

Glasbeni stolp Bose Wave SoundTouch IV

Glasbeni stolp Bose Wave SoundTouch Music System IV je najnovejši sistem stereo glasbenih stolpov pri gigantu avdio industrije. Ima elegantno obliko, odlično kakovost zvoka in podporo Wi-Fi povezljivosti. Povežete ga lahko tudi s svojim pametnim zvočnikom Amazon Echo.

Za nostalgične uporabnike je na voljo tudi predvajanje CD-jev in AM in FM radia. Glasbeni stolp ima priročen daljinski upravljalnik in funkcijo budilke, poleg tega pa ima tudi brezplačno aplikacijo, ki uporabnikom omogoča, da jo nadzorujejo s pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Kot je pričakovano od Bose izdelka, glasbeni stolp ponuja tudi fenomenalno kakovost zvoka.

Onkyo CS-265 stereo glasbeni stolp

Cena za glasbeni stolp: od $ 221,99

Glasbeni stolp Onkyo CS-265

Glasbeni stolp Onkyo CS-265 je kompakten in eleganten ter je sposoben zagotavljati vrhunsko kakovost zvoka. Ponuja predvajanje CD-ja in povezavo Bluetooth za brezžično pretakanje vsebine iz združljivih naprav. Na voljo je tudi priključek USB. Odličen je za pisarno ali majhno sobo (ima 40 vatov izhodne moči). Glasbeni stolp CS-265 je na voljo v beli, rdeči ali črni barvni shemi.

Zvočni sistem GPX HC221B

Cena za glasbeni stolp: od $ 38,68

Glasbeni stolp GPX HC221B

Glasbeni stolp GPX HC221B je najbolj dostopen avdio sistem v tem krogu. Najboljša prodajalna je zagotovo Amazon. Glasbeni stolp nima možnosti brezžične povezave, ampak zajema vse osnove. Lahko predvaja CD-je, AM in FM radio ali glasbo iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika prek dodatne kabelske povezave. Kakovost sistema je primerna ceni, zagotovo pa ni najboljša.

Stereo glasbeni stolp Yamaha MCR-B043

Cena za glasbeni stolp: $ 279,95

Glasbeni stolp Yamaha MCR-B043

Glasbeni stolp Yamaha MCR-B043 združuje slog in vsebino, tako kot noben drug glasbeni stolp v tem rangu. Na voljo v štirih barvah- bele, črne, plave in bordo rdeče. Kompakten sistem zagotavlja kakovost zvoka, ki ustreza odličnemu dizajnu. Glavne značilnosti MCR-B043 vključujejo 30 vatov izhodne moči, predvajanje CD-ja, Bluetooth in povezljivost USB. Komplet zvočnikov ima daljinski upravljalnik.

Stereo glasbeni stolp Sony LBT-GPX555

Cena za glasbeni stolp: $ 499,99

Glasbeni stolp Sony LBT-GPX555

Glasbeni stolp Sony LBT-GPX555 je razkošen, funkcionalen in dovolj močen, da boste hitro v težavah z vsemi sosedami (ima 1800 W izhodne moči). Ima zvočne in svetlobne učinke, ki uporabnikom omogočajo, da postanejo DJ, plus CD predvajanje in AM / FM radijski sprejemnik. Možnosti povezovanja LBT-GPX555 med drugim vključuje Bluetooth, NFC in dva priključka USB.

Sony CMT-SBT100 stereo glasbeni stolp

Cena za glasbeni stolp: $ 198

Glasbeni stolp Sony CMT-SBT100

Glasbeni stolp Sony CMT-SBT100 je visoko ocenjen kompaktni sistem z odličnim zvočnim podpisom in 50 vati izhodne moči. CMT-SBT100 ponuja vsa možna predvajanja in brezžično povezljivost bistvenih naprav sodobnih uporabnikov, vključno z Bluetooth, NFC in USB vrati.

Pripravil: Marko Vidrih