• C Novo mesto
  • 14:57
  • Čet, 28.10.2021

Se aplikacija Google ruši v vaših telefonih? Niste edini …

Za mnoge uporabnike mobilnih telefonov se je aplikacija Google danes zjutraj dobesedno rušila ali pa je sploh ne morejo odpreti, težavo je videti v najnovejši posodobitvi. A tudi odstranitev te različice in vrnitev na staro nekaterim prinesla rešitev.

Google ima danes nove težave z delovanjem svojih storitev, tokrat mnogi uporabniki poročajo, da Google aplikacija na njihovih mobilnih telefonih ne deluje. Uporabniki servisa Downdetector navajajo, da se ne morejo prijaviti v svoje račune, pa tudi, da jim ne deluje brskalnik, medtem pa na Twitterju navajajo, da se njihova aplikacija pogosto zruši oz. sploh ne odpre, piše Android Authority. Zdi se, da je težava trenutno predvsem v napravah Android, za vse pa je odgovorna najnovejša različica Googlove aplikacije.

Ena od rešitev, ki jih ponuja Google, je ponovni zagon telefona, tako da 30 sekund držite gumb za vklop. A zdi se, da ta preprosta rešitev ni odpravila težav vseh. Drugi so težavo rešili tako, da so odstranili najnovejšo posodobitev, pri nekaterih pa težava ni rešila niti vrnitev na starejše različice. Očitno bodo mnogi še morali počakati na konkretno rešitev od Googla.

NaDlani.si; Foto: Pixbay