• C Novo mesto
 • 11:15
 • Pet, 23.02.2024

Dnevi zdravja 2023: ena na ena z zdravniki in strokovnjaki

Ste domov dobili izvide z rezultati, za katere ne veste, kaj pomenijo? Vas kaj pesti, pa ne pridete do izbranega zdravnika ali strokovnjaka? Vas zanimajo novosti na področju zdravljenja vaše bolezni? Bi si želeli samo nekaj minut z zdravnikom specialistom? Ne zamudite individualnih posvetov z najboljšimi zdravniki in strokovnjaki.

Izvedeli boste tudi, kam po nasvet za svoje težave, kakšne preiskave in možnosti zdravljenja kdo ponuja in se morda celo dogovorili za termin prvega pregleda!

Ne spreglejte super nagradne igre na koncu članka! Samo za bralce NaDlani.si. 

80 predavanj, več kot 40 predavateljev, individualni razgovori s strokovnjaki ter brezplačne meritve in testi, so samo del programa Dnevov zdravja 2023, prvega tovrstnega dogodka pri nas. Na njem bodo združeni najboljši slovenski zdravniki in strokovnjaki z različnih področij medicine in drugih z zdravjem povezanih strok.

‘Vsem želimo ponuditi dostop do informacij, ki jih potrebujejo v povezavi s svojim zdravjem in dobrim počutjem. Zbrali smo strokovnjake različnih specialnosti in zdravstvenih strok, ki znajo informacije vrednotiti in hkrati nasvete podajati na način, ki je razumljiv širši javnosti,’ pove prof. dr. Rok Orel, dr. med., znanstveni svetnik, pediater gastroenterolog in predsednik strokovnega odbora Dnevov zdravja 2023.

DNEVI ZDRAVJA 2023: edinstvena priložnost

Pomembno je, da se zavedamo, kdaj lahko kakšna težava nakazuje na pojav resne bolezni, ki jo je smiselno čim prej začeti zdraviti, da ne napravi več škode.

In kdaj in kje poiskati pomoč za druge zdravstvene težave, ki slabšajo našo kakovost življenja. Veliko si lahko pomaga tudi vsak sam. In dobro je, če poskušamo imeti vsaj približno zdrav način življenja.

Zato bodo na Dnevih zdravja, ki bodo potekali med 17. in 19. novembrom 2023 v Celju, zdravniki in strokovnjaki povedali:

 • Na kaj pomisliti ob določenih simptomih?
 • Katere so najpogostejše bolezni, ki jih povzročajo?
 • Kaj je potrebno storiti, da bomo ugotovili, kaj nam je?
 • Kako lahko danes različne bolezni zdravimo?
 • Kam po nasvet za svoje težave?
 • Kakšne preiskave in možnosti zdravljenja kdo ponuja?

Ena na ena pogovori z zdravniki in strokovnjaki

Ste domov dobili izvide z rezultati, za katere ne veste, kaj pomenijo? Vas kaj pesti, pa ne pridete do izbranega zdravnika ali strokovnjaka? Bi si želeli samo nekaj minut z zdravnikom specialistom?

Poleg predavanj bodo na voljo tudi interaktivni pogovori s posameznimi zdravniki in strokovnjaki, na katerih boste lahko v živo zastavili vprašanja ali razjasnili kakšnega od svojih dvomov.

Prim. prof. dr. Danica Rotar Pavlič, dr. med.: ‘Zelo se veselim Dnevov zdravja 2023. Tako imenovane govorilne ure oziroma konzultacije na dogodku nam bodo pomagale, da ljudem res lahko pojasnimo, kaj pravzaprav imajo. Da enkrat od zdravnikov ne odhajajo s strahom. Kot zdravniki imamo to pojasnilno dolžnost, za vsak izvid, ki ga posameznik dobi po pošti in ga ne zna interpretirati. Pomoč ljudem nam zelo manjka in na Dnevih zdravja 2023 bo ta pomoč za vas tam tri dni.’

5 RAZLOGOV, ZAKAJ NE SMETE ZAMUDITI DOGODKA DNEVI ZDRAVJA 2023

 1. Raznolika tematika.
 2. Posveti ena na ena z zdravniki.
 3. Bogat spremljevalni program.
 4. Brezplačne meritve in testi.
 5. Sveže ideje in rešitve za vaše težave.

Z vsemi zdravniki in strokovnjaki se boste na Dnevih zdravja 2023 lahko individualno posvetovali. Ne zamudite Dnevov zdravja 2023, med 17. in 19. novembrom v Celju.

CENA VSTOPNICE DOSTOPNA VSEM

V želji, da so dogodek in vsebine dostopne vsem, je cena vstopnic le 8 evrov. Vstopnice bodo v prodaji vse tri dni na mestu dogodka. Lahko pa jih preprosto kupite tudi na spletu. Obiščite spletno stran https://dnevizdravja.si/

Dogodek Dnevi zdravja bo potekal med 17. – 19. novembrom na Celjskem sejmu.

NAGRADNA IGRA: PODARJAMO 10 VSTOPNIC!

Bralcem NaDlani.si podarjajo 10 vstopnic za dogodek Dnevi zdravja 2023. Vse kar morate storiti je, da v spodnji obrazec vpišete svoje podatke. Sodelujete lahko do vključno 9. 11. 2023.

Med vsemi bodo izžrebali 5 dobitnikov, ki bodo prejeli po 2 vstopnici za Dneve zdravja 2023.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s pravili in pogoji. Nagrajenci bodo obveščeni po elektronski pošti.

NAGRADNA IGRA SE JE ZAKLJUČILA.