• 7.12C Novo mesto
  • 05:24
  • Pet, 29.05.2020

19-letnik povozil peški v Metliki

Lažje poškodovano 43-letno in 20-letno peško so reševalci odpeljali v bolnišnico.

METLIKA – Policisti PP Metlika so bili včeraj nekaj po 17. uri obveščeni o prometni nesreči v Metliki, kjer naj bi prišlo do povoženja dveh pešk.

Lažje poškodovano 43-letno in 20-letno peško so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega ravnanja pešk, ki sta prečkali cesto izven prehoda za pešce, vanju pa je trčil 19-letni voznik osebnega avtomobila, sporočajo s PU Novo mesto.

43 nujnih primerov

Dodajamo, da so policisti Policijske uprave Novo mesto intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 210 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Straži so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Krškem kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu in nezakonitega prehoda državne meje.

NaDlani.si; Fotografija je simbolična. Foto: Shuttestock