• C Novo mesto
  • 05:36
  • Tor, 18.05.2021

22-letnik ob 5. uri hodil po napačni strani ceste, umrl na kraju nesreče! Nekdo naj bi večkrat posvetil

Zgodaj danes zjutraj se je v kraju Orehovica blizu Izlak zgodila nesreča, v kateri je življenje izgubil 22-letnik. Ta je hodil po napačni strani ceste med Izlakami in Trojanami in nenadoma stopil pred vozilo, ki ga je upravljal 36-letnik. V trčenju je mladenič utrpel takšne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl, so sporočili iz PU Ljubljana. Policisti so skupaj z dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko opravili ogled kraja nesreče, zdaj pa nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin in bodo po vseh znanih dejstvih o tem obvestili pristojno državno tožilstvo, so v povzetku dogajanja v zadnjih 48 urah še navedli na Policijski upravi (PU) Ljubljana.

[POZIV VOZNIKU]‼️

Danes nekaj po 5. uri zjutraj, smo obravnavali prometno nesrečo v Orehovici, v kateri je umrl pešec….

Objavil/a Policijska uprava Ljubljana / Police Directorate Ljubljana dne Nedelja, 02. maj 2021

Večkrat opozorilno posvetil(a)

Naknadno so iz ljubljanske policijske uprave sporočili, da so pri obravnavi nesreče ugotovili, da je neposredno pred nesrečo iz smeri Trojan proti Izlakam pripeljal(a) voznik ali voznica osebnega avtomobila, ki je v nesreči udeleženemu vozniku večkrat opozorilno posvetil(a) s snopom dolgih luči.

Poziv vozniku oz. voznici

Da bi razjasnili okoliščine nesreče, ljubljanski policisti tega voznika ali voznico prosijo, naj pokliče na telefonsko številko 113 ali postajo prometne policije Ljubljana na številko 01 583 88 20.

NaDlani.si; Foto: facebook