• 10.64C Novo mesto
  • 04:45
  • Pon, 28.09.2020

Avto je imel slovensko registracijo, voznik zaspal za volanom, mamici umrli #FOTO

GRADEC – V kraju Bad Gleichenberg na jugu avstrijske Štajerske sta v noči na torek čelno trčili avstrijsko in slovensko vozilo. V nesreči sta umrli dve osebi v avtomobilu s slovensko registracijo. Še tri osebe so bile huje poškodovane.

Kaj se je zgodilo?

V avtomobilu s slovensko registracijo so bile štiri osebe. Vozilo je zgodaj zjutraj trčilo v vozilo Avstrijca. Slovenec naj bi bil za volanom zaspal, poroča Krone.at. Oba avtomobila je po trčenju odneslo s ceste. 23-letnik je v avtu peljal tri sodelavke, stare 32, 43 in 46 let, s katerimi se je vračal z dela v nočni izmeni v predelovalnici usnja v Wollsdorfu.

Nadalje portal poroča, da je 46-letna ženska umrla na kraju nesreče, 43-letnica pa kasneje v bolnišnici. Kot danes poročajo Slovenske novice sta umrli 46-letne Melite Rogač iz Sodišincev in 42-letne Anđeline Kovač  iz nekaj kilometrov oddaljenih Zenkovcev. Prva naj bi umrla že na kraju dogodka, druga pa med prevozom v bolnišnico v Feldbachu. Kot je moč prebrati na družabnih omrežjih je bila sta bili obe mami.

Großeinsatz für Feuerwehren – Frontalkollision

Dienstagfrüh (14.01.2020), kurz nach 07:00 Uhr, ereignete sich auf der…

Objavil/a BFV Feldbach dne Torek, 14. januar 2020

NaDlani.si; Foto: facebook