• C Novo mesto
  • 02:48
  • Pon, 23.05.2022

Brata svojega očima pretepla do smrti, ker je spolno zlorabljal njuno polsestro

Brata iz južnega Teksasa sta bila aretirana, ker sta svojega očima pretepla do smrti. Le ta je domnevno spolno zlorabil njuno polsestro, poroča Fox News. Policija je aretirala Alejandra in Christiana Trevina ter njunega prijatelja Juana Eduarda Melendeza in ju obtožila, da sta pretepla 42-letnega Gabriela Quintanilla ter ga pustila umreti na polju blizu mesta McAllen, kjer je truplo našel kmet. Vsi trije aretirani so stari 18 let. Lokalni mediji so sprva poročali, da so na glavi žrtve našli sledi nasilja, ki jih je povzročila uporaba topega predmeta. Andy Harvey, načelnik policije mesta Pharra, ki je prevzel preiskavo tega primera od policije omenjenega mesta je napovedal, da bo policija kmalu objavila posodobljeno sporočilo za javnost.

»Zdi se, da o tem primeru kroži nekaj napačnih informacij,« je dejal Harvey v elektronskem sporočilu. Policija je namreč v prejšnjem sporočilu za javnost sporočila, da je do spora prišlo zaradi devetletne hčerke Gabriela Quintanille. Fox News poroča, da je Quintanilla očim Alejandra in Christiana, ki imata različni materi in sta oba polbrata deklice. »Ko sta brata izvedela, kaj se je zgodilo, sta se razjezila in se spopadla z Gabrielom Quintanillom. Med njimi tremi je izbruhnil fizični spopad in žrtev (Quintanillo) je prizorišče zapustila peš,« je zapisano v prvotni izjavi policije.

Trikrat so ga napadli, nato pa ga pustili na polju

Po poročanju lokalne televizije KRGV je Christian  nato sledil žrtvi do bližnje stavbe, kjer se je zgodil drugi napad, v katerega sta bila vpletena brata in njihov prijatelj Juan Eduardo Melendez, ki je prišel do stavbe v rdečem Dodgeu. Trije napadalci so nato zapustili kraj napada, sedli v drug avto, a se vrnili. Poškodovanega Quintanilla so našli samega, je sporočila policija Pharra. Nato so ga napadli še tretjič ter ga dali v prtljažnik avtomobila in pustili na polju. Policija verjame, da bi bil Quintanilla lahko živ, ko so ga najstniki zapustili.

Policija je za MyRGV News potrdila, da je bil za Quintanilla izdan nalog za prijetje zaradi ‘nenehne spolne zlorabe otroka’. Melendez in Christian Trevino sta policiji že dolgo znana zaradi fizičnih napadov in vpletenosti v organizirani kriminal.

N. D.; Foto: Hidalgo County Records

cvetličarna