• C Novo mesto
  • 20:01
  • Sre, 12.06.2024

Drama v Novem mestu! Zvlekli so ju iz vozila, skupila sta jih s koli

V Poganško ulico v Novem mestu sta se v soboto zvečer pripeljala 30-letnik in 34-letnica iz Otočca. Kmalu po prihodu v naselje so ju zvlekli iz vozila in tam prisotni začeli z njima fizično obračunavati, 30-letnik naj bi jih skupil tudi s koli.

Osumljenci so razbili tudi vetrobransko steklo njunega vozila. Razlog naj bi bil po prvih ugotovitvah samo v tem, da tam naj ne bi bila zaželena. Obema je nekako uspelo priti do avta in se iz naselja odpeljati na novomeško urgenco. 34-letnica je bila v dogodku lažje poškodovana, 30-letnik pa huje in so ga odpeljali na nadaljnje preglede v UKC Ljubljana. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, ko bodo identificirali vse osumljence, jih bodo kazensko ovadili.

Policisti so med vikendom obravnavali 296 interventnih dogodkov (skupaj pa na številko policije sprejeli 850 klicev. Policisti so obravnavali šestdeset (6o) različnih dogodkov iz področja javnega reda. Sedemnajst je bilo kršitev javnega reda in miru na javnem kraju ter osem v zasebnem prostoru.

N. D.; Foto: Shutterstock