• -2.34C Novo mesto
  • 03:58
  • Čet, 28.01.2021

Groza kaj se je dogajalo po poroki na Gorenjskem: Ljubezni in smeha polno vzdušje je na našo žalost razblinilo naslednje jutro

Sodeč po zapisu Maje na facebooku, se je poroka na Gorenjskem sprevgla v pravo nočno moro. »Včeraj smo na posestvu ljubezni poročili dva dobra prijatelja. Ekstra luštna lokacija, romantičen obred ter ljubezni in smeha polno vzdušje, ki se je na našo žalost razblinilo naslednje jutro. Jutro je prineslo novico, da so vsaj 10 avtomobilov oropali “tisti iz dna človeške družbe” (beseda ‘nepridipravi’ ne zadostuje) in pobrali gotovino, pustili pa vse ostale manjše dragocenosti. Naj poudarim, sredi belega dne! 500m stran od lokacije poroke, na uradnem parkirišču, ko je bila naša pozornost drugje. 🤬 Na njima, tam, kjer bi morala biti,« je zapisala.

#update Lokacija poroke: SKEDENJ 2Ko se Ta veseli dan naslednje jutro spremeni v nočno moro…Včeraj smo na posestvu…

Objavil/a Maja Črnologar dne Nedelja, 28. junij 2020

Kaj pravi PU Kranj?

Kot še poročajo s PU Kranj je bilo preko vikenda v Vopovljah, kjer se nahaja omenjeno posestvo, vlomljeno v več vozil. Iz štirih je bil odtujen denar, ki je bil »skrit« pod sedežem, v nahrbtniku, v predalu armaturne plošče, na zadnjem sedežu. »Gre za vaš denar. Poskrbite zanj. Vrednih stvari ne puščajte v vozilih,« ob tem dodajajo policisti.

NaDlani.si; Foto: facebook