• C Novo mesto
  • 06:39
  • Tor, 18.05.2021

Hčerkici, ki jima je oče vzel mamico Marino, se poslavljata: Bila si najboljša mati, hči, sestra in sopotnica

Motiv nedeljskega umora na območju Kamnika tiči v družinskih sporih. Policija je 35-letnega osumljenca, sicer državljana Bosne in Hercegovine, ki je svojo 34-letno partnerko z nožem zabodel do smrti, že obravnavala v preteklosti za kaznivo dejanje z elementi nasilja.

Kaj se je dogajalo?

Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, je po do zdaj znanih podatkih osumljeni prišel do stanovanja partnerke, s katero sta v ločitvenem postopku. Med prepirom jo je zabodel z nožem, partnerka pa je zaradi poškodb umrla na kraju dogodka. Po dejanju je osumljenec peš pobegnil s kraja umora, a so ga policisti kmalu izsledili in mu odvzeli prostost. Policisti opravljajo ogled storitve kaznivega dejanja, poteka pa tudi intenzivna kriminalistična preiskava zaradi suma kaznivega dejanja zoper življenje in telo.

Kot razkrivajo mediji je bila žrtev 35-letna Marina M., ki ji sodil mož Goran (36), od katerega se je ločevala. Nesrečnici naj bi vzel življenje (tudi) zaradi drugega partnerja in navala ljubosumja. Menda ji je prerezal vrat. Marina je za seboj pustila deklici, Anjo in Dunjo. Tole so včeraj objavili na portalu kamnik.info:

NaDlani.si; Foto: facebook