• C Novo mesto
  • 09:47
  • Čet, 19.05.2022

Iskanje Andreja (43) preklicano, smrti botrovalo ljubosumje

Policija je izsledila 43-letnega Andreja Vrščaja, za katerega sumi, da je danes na območju Polzele smrtno poškodoval eno osebo, in mu odvzela prostost, so sporočili iz Policijske uprave Celje. Več podatkov o dogajanju bodo predstavili na novinarski konferenci v ponedeljek.

Policija je bila danes okoli 13. ure obveščena, da je moški na Polzeli smrtno poškodoval eno osebo. Storitve kaznivega dejanja sumijo Vrščaja, za katerim so sprožili iskalno akcijo. »Osumljenega smo izsledili in mu odvzeli prostost,« so nekaj pred 17. uro sporočili iz policije.

Vzel življenje moškemu, s katerim je bila v razmerju njegova mati

Policija bo več podatkov o današnjem dogajanju na območju Polzele posredovala v ponedeljek na novinarski konferenci, so napovedali.

Po poročanju spletne izdaje časnika Večer naj bi osumljeni vzel življenje moškemu, s katerim je bila v razmerju njegova mati. V prepiru naj bi bila poškodovana tudi ona, reševalci naj bi jo odpeljali v bolnišnico, vendar naj ne bi bila v smrtni nevarnosti.

Po poročanju spletne izdaje časnika Večer naj bi umrl moški. Po neuradnih podatkih časnika gre za družinsko tragedijo, povod pa naj bi bilo ljubosumje.

NaDlani.si; Foto: arhiv