• 7.51C Novo mesto
  • 23:27
  • Tor, 12.11.2019

»Jana in otročki, iskreno sožalje. Saj ne morem verjeti. Kevo, počivaj v miru« 

Pisali smo, a so bili koprski policisti so bili 1. maja okoli 1.30 zjutraj obveščeni o prometni nesreči na stari cesti Bertoki–Bivje. »Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je 37-letni domačin hodil po sredini ceste v smeri bencinske črpalke, ko je s sprednjim levim delom vozila vanj trčila 31-letna voznica. Po trčenju je pešca odbilo na nasprotno stran ceste, v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pripeljala 42-letna voznica osebnega avtomobila, in ta je prav tako trčila vanj,« so sporočili s koprske policijske uprave.

Hudo poškodovanega Dragana Kevića so prepeljali v izolsko bolnišnico, kjer pa je izgubil bitko za življenje. Voznici so policisti preizkusili tudi z alkotestom, ki je bil za obe negativen. Kot so še sporočili iz koprske policijske uprave, na kraju prometne nesreče ni javne razsvetljave, pešec pa je bil oblečen v temna oblačila in ni uporabljal odsevnih teles ali svetilke.

Žačovanje  za nekdanjim rokometnim vratarjem je zaslediti več sto objavah po družabnih omrežjih! »Jana in otročki, iskreno sožalje. Saj ne morem verjeti. Kevo, počivaj v miru« 

»Sporočamo tragično vest, v zgodnjih jutranjih urah nas je mnogo prezgodaj zapustil nekdanji igralec in do zadnjega trener vratarjev izolskega rokometa, predvsem pa izjemna oseba in družinski človek, Dragan Kević. Svojcem in vsem bližnjim izrekamo iskreno in globoko sožalje,« so v sredo zapisali na facebook profilu RD Butan plin Izola.