• 10.74C Novo mesto
  • 07:29
  • Tor, 22.10.2019

Jure (23) in njegov sopotnik Kristjan (18) zapeljala v smrt! »Namesto voščila za tvoj današnji praznik le… Počivaj v miru!«

JAVORJE – Policisti so včeraj  ugotovili vzrok za sredino prometno nesrečo na regionalni cesti zunaj naselja Javorje v bližini Črne na Koroškem, v kateri sta umrla 23-letni voznik Jure Š.  in 18-letni sopotnik Kristjan D., sodeč po družabnih omrežjih. Do nesreče je prišlo, ko je voznik osebnega vozila pri vožnji iz smeri Črne na Koroškem proti Slemenu v dolgem levem nepreglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom. Vozilo, ki je bočno zdrselo proti desnemu robu vozišča na bankino, je vrglo čez strugo Javorskega potoka, tam pa je trčilo v drevo in obstalo. Zaradi posledic nesreče sta 23-letni voznik in 18-letni sopotnik umrla na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Celje. Črna na Koroškem je pretresena. oglasila se je celo njihova županja Romana Lesjak.  »Sinoči sta v Črni v prometni nesreči ugasnili dve mladi življenji. Zelo me je prizadelo in vem, da je bolečina staršev in sorodnikov ter prijateljev obeh mladeničev, neznosna. V imenu kraja jim izrekam globoko sožalje!« je zapisala.

~PROMETNA NESREČA~
Danes, 3.7.2019 ob 20.09 je v Spodnjem Javorju na Črni na Koroškem osebno vozilo zapeljalo z vozišča…

Posted by Koroški Gasilski Zavod on Wednesday, July 3, 2019

ŠOKANTNI ZAPISI 

Kot poroča spletni portal Škandal 24., pa v oči bodejo zapisi v spomnim na tragično preminula mladeniča.  Takole se glasijo:

  • Ali mora človek umreti, da se zavemo, kako radi smo ga imeli??? Dani, počivaj v svojem miru..nihče več te ne bo žalil, poniževal, izkoriščal…Naj se sramujejo vsi, ki so pomagali do tvojega bridkega konca…bog pa menda ima šibo za vsakega…Žal nam je, da te ni več! Ohranili te bomo v spominu!!
  • Nekje v tebi je bila bol, pa zamahnil si z roko, češ, zmagal bom… A vendar ni bilo tako. Namesto voščila za tvoj današnji praznik le…Počivaj v miru! Iskreno sožalje!

V 13 PROMETNIH NESREČA UMRLO 15 LJUDI

Kaj se je dogajalo, bo najbrž pokazal le čas. Dejstvo pa je, da deljski policisti vse udeležence v cestnem prometu pozivajo k strpnosti, previdnosti in spoštovanju cestnoprometnih predpisov. Na območju Policijske uprave Celje je letos v 13 prometnih nesrečah umrlo že 15 ljudi, v enakem obdobju lani pa trije. Počivajta v miru!

NaDlani.si; Foto: Koroški gasilski zavod