• C Novo mesto
  • 01:13
  • Tor, 28.06.2022

Mama Melisa in hči Julija še vedno pogrešani: oče ponuja 10 tisočakov, omenja par iz Mokronoga

Še vedno pogrešajo mater in hčer iz Radomelj.

Svojci še vedno pogrešajo 52-letno Meliso Smrekar in njeno 10-letno hčer Julijo Pogačar iz Radomelj, ki so ju nazadnje videli sredi novembra v okolici Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Kot so sporočili s PU Ljubljana, ju do danes še niso našli, zato še naprej vse, ki bi imeli kakršne koli podatke, prosijo, da jih o tem obvestijo.

Pogrešana Julija je visoka okoli 150 centimetrov, ima srednje dolge temnorjave lase, Melisa (prej Nataša Brumen) pa je visoka okoli 170 centimetrov, je suhe postave in ima črne, do ramen dolge lase. Mesto, kamor naj bi odšli na dopust, ni znano, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali izven urbanih območij.

Na Policijski upravi (PU Ljubljana) še vedno prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 oz. anonimni telefon 080 1200.

Obupani oče

Medtem je oče Peter postavil spletno stran s pomočjo katere išče hčerko, ki je sicer pogrešana že preko 200 dni. Ponuja 10 tisočakov za informacijo, ki bi pripeljala do Julije. Sumi, da sta odšli v tujino, najverjetneje v družbi zakoncev Anke in Luke U. iz Mokronoga, ki sta sorodnikom povedala, da bosta odslej živela v odročnih predelih Španije, kamor ne seže telefonski signal. Ob tem omenja tudi  sekto »Lano Praner z Gospodi«. »Lana in njeni pripadniki so hudi teoretiki zarot in verjamejo, da nas hočejo bogati zasužnjiti, da je 5G signal nevaren, da nam s testiranji in cepljenji proti COVID-19 v telo vstavljajo čipe, da letala s t.i. »chemtrails« na nas spuščajo strupe, in še bi lahko našteval. Ker je Melisa Julijo redno jemala s seboj na delavnice Lane Praner in jo indoktrinirala z njihovimi nazori, je tudi Julija verjela v vse našteto. Melisa je prepričana, da je z begom sebe in Julijo rešila pred gotovo smrtjo. Če prav razumem nazore njihove vere, bodo po njih prišli vesoljci in jih rešili,« pravi o njej.

Več na posnetku:

N. D.; Foto: youtube