• C Novo mesto
  • 16:02
  • Sre, 12.06.2024

Motorist in njegov sopotnik umrla v hudi nesreči, očitno gre za mladeniča: Sašo, ne morem dojet …

Na regionalni cesti Britof-Primskovo se je v nedeljo zvečer zgodila hujša prometna nesreča. Po doslej znanih podatkih je voznik osebnega avtomobila pri zavijanju levo izsilil prednost vozniku motornega kolesa. Voznik motornega kolesa in njegov sopotnik sta umrla, voznik avtomobila se je poškodoval, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Buraz moj, ostou sm brez besed, ne morm sploh dojet da te ni več med nami, vedno boš v naših srcih, naš najboljši avtoserviser, moj best drinking buddy, moj najboljši brt, best GTI owner, you’ll always be my broski, the rest is history naj ti bo zemlja lahka in počivaj v miru buraz, se glasi eden izmed zapisov na družabnih omrežjih.

Nesreča se je zgodila okoli 20.20 pri naselju Britof. Po podatkih, s katerimi razpolagajo na kranjski policijski upravi, je voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Kranja proti Britofu. Pri zavijanju levo na dovozno pot je izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Na kraju sta voznik motornega kolesa in njegov sopotnik zaradi hudih telesnih poškodb umrla, voznik avtomobila pa se je poškodoval.

Na kraju sta bila tudi preiskovalna sodnica in državni tožilec

Pomoč so nudili zdravstveno osebje in gasilci. Na kraju sta bila tudi preiskovalna sodnica in državni tožilec. Policisti so opravili ogled, zbirajo obvestila o vseh okoliščinah prometne nesreče ter za voznika avtomobila vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo, so danes še sporočili s kranjske policijske uprave.

N. D.; Foto: Shutterstock

godba