• 6.36C Novo mesto
  • 03:56
  • Sre, 20.11.2019

Na forumu odjeknilo o partnerju brutalno pretepene sodnice, znanemu kot A. H.: Nekje piše, da je pomočnik, lahko ima krasne veze na policiji …

MARIBOR – Na Policijski upravi Maribor so danes potrdili, da so v petek popoldne pridržali osumljenca za napad na sodnico pred tednom dni. Njegove identitete niso razkrili, so pa zatrdili, da preiskava domnevnega poskusa umora še vedno poteka v smeri tako njenega zasebnega kot poklicnega življenja. Po poročanju medijev je pridržan partner napadene sodnice Danijele Ružič, sedaj znan pod kraticami A. H. . Kriminalisti naj bi ga pridržali po petkovi hišni preiskavi na njunem domu v Pekrah, pred katerim so minuli konec tedna našli hudo pretepeno sodnico. »Dosedanje ugotovitve preiskave in zbiranje obvestil še niso dali odgovorov na vsa vprašanja, zato jih ne moremo podrobno pojasniti. Prav zaradi tega z zbiranjem obvestil in intenzivno preiskavo nadaljujemo,« dodajajo na PU Maribor. Ali je to edini osumljeni za napad, ni znano.

Kaj pravi forum?

Ružičevo so v nedeljo malo po polnoči napadli pred domačo hišo in jo hudo poškodovali. Napadli naj bi jo s predmetom, s katerim, pa policisti zaradi interesa preiskave doslej še niso povedali. Neuradno naj bi šlo za kij. Kot piše portal Skandal24.si se je na znanem slovenskem forumu MedOverNet  medtem razvila razprava pod naslovom Kdo je mož pretepene sodnice Daniele Ružič. Pravih odgovorov ni, a razpravljavci menijo, da je  še vsakič pri vsakem napadu na sodnike v Sloveniji družina dala izjavo, le tokrat je vse zavito v temo. »Kot sodni izvedenec dela, nekje piše, da je pomočnik, lahko ima krasne veze na policiji …,« je zapisal eden izmed njih.

NaDlani.si; Foto: facebook