• 24.11C Novo mesto
  • 15:45
  • Sre, 21.08.2019

Na pustni torek počilo pri Vranskem, Aleš in Tomaž sta umrla na kraju nesreče

VRANSKO – V Ločici pri Vranskem se je danes malo pred 18. uro zgodila prometna nesreča, v kateri sta po prvih podatkih Policijske uprave Celje trčili dve osebni vozili. Oba voznika sta na kraju nesreče umrla, drugih potnikov v vozilih ni bilo.

Cesta tri ure zaprta za promet

»Do prometne nesreče je prišlo, ker je 46-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Vranskega proti Kamniku, v dolgem desnem preglednem ovinku zapeljal čez ločilno črto na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je z nasprotne smeri pravilno pripeljal 37-letni voznik osebnega vozila. V silovitem trčenju sta se oba voznika tako hudo poškodovala, da sta poškodbam na kraju podlegla. Oba voznika sta bila doma z območja Upravne enote Kamnik. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic je bila regionalna cesta na omenjenem odseku dobre tri ure zaprta za ves promet,« so sporočili s PU Celje.

Mediji sedaj poročajo, da sta v prometni nesreči v Tuhinjski dolini umrla  Aleš H. (37) in  Tomaž J. (46). Prvi se je peljal proti Vranskemu po opravkih, drugi iz službe vračal domov v Kamnik.

NaDlani.si; Foto: facebook