• C Novo mesto
  • 01:32
  • Tor, 21.05.2024

Navijači po tragični prometni nesreči žalujejo: Spomin na Tilna bo večno živel

»Žal vas moram obvestiti, da nas je v tragični prometni nesreči mnogo prezgodaj zapustil naš član Tilen Drnovšek – LENTI. Spomin na njega bo večno živel na tribuni. Počivaj v miru,« je na Facebooku obelodanila navijaška skupina Mlinarji Radomlje.

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Na regionalni cesti Podmilj-Trojane je v petek okoli 19. ure 54-letna voznica osebnega vozila trčila v 33-letnega pešca, ki je zaradi poškodb umrl, sta sporočila policija ter uprava za zaščito in reševanje.

Na Policijski upravi Ljubljana so STA danes povedali, da so nekaj pred 19. uro prejeli več klicev o neosvetljenem pešcu na vozišču regionalne ceste med Trojanami in Blagovico, kmalu zatem pa so bili obveščeni o trčenju v pešca.

Ugotovili so, da je 54-letna voznica osebnega vozila trčila v pešca, ki je bil na vozišču. 33-letni pešec je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl.

Kdo so navijači iz Radomelj?

»Navijaška skupina iz Radomelj pod skupnim imenom FC MLINAR bodri svoje igralce NK Radomlje, ob tem pa jim nudi tudi moralno podporo na igrišču. Ideja o ustanovitvi se je porodila 24. aprila 2009, na tekmi v gosteh proti Dobu, ki velja za največji derbi v naši širši okolici. Vsaka tekma z Dobom je dogodek, katerega se splača doživeti, saj se venomer zbere več kot 300 navijačev iz Radomelj, ki kot po pravilu preglasijo Dobljane. Hitro smo se organizirali in do naslednjih dveh tekem doma, se nas je zbralo že kar 50. Z navijaškimi rekviziti, himno in rumenimi majicami smo dokazali, da smo enotni in mislimo resno. V času odmora od sezone, smo začeli z aktivnim zbiranjem članov in idej, pisanjem novih pesmi, oblikovanjem majic, transparentov in zastav, ob čemer pa ne gre pozabiti na vodstvo kluba, ki nam pri razvoju trdno stoji ob strani.«

N. D.; Foto: Shutterstock