• C Novo mesto
  • 04:15
  • Sob, 21.05.2022

Nogometaš Robert sodil ženi Sabini, v času grozljivke naj bi bila v hiši otroka

Včeraj smo pisali, da je policijska uprava Celje bila v soboto nekaj po 21. uri obveščena, da je na Koroškem prišlo do poskusa umora. 38-letni moški je kljub veljavnemu ukrepu prepovedi približevanja do 33-letne partnerke prišel na njen dom in jo napadel, so sporočili policisti. Ženska je bila v napadu hudo poškodovana in je danes zjutraj v bolnišnici umrla.

Kaj naj bi se zgodilo?

Policista sta ob prihodu na kraj dogodka osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letno žensko pa sta takoj začela oživljati in ji nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev. Ogleda kraja dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka. Hudo poškodovano 33-letno žensko so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je danes zjutraj umrla. Policisti bodo po zbranih obvestilih 38-letnega moškega kazensko ovadili in ga zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora privedli k preiskovalnemu sodniku.

Nogometaš obtožen umora

Po poročanju portala Primorska24 zagrešil nogometaš Robert Pevec, ki je med drugim igral je za Dravograd v 2. slovenski nogometni ligi. Sodil svoji ženi Sabini, v času grozljivega dogajanja pa naj bi bila v hiši tudi otroka. Družabni profil na facebooku razkrivajo, da sta bila Pevčeva kar nekaj časa par, a da je njegov status spremenjen v samski.

N. D.; Foto: Shutterstock