• 11.77C Novo mesto
  • 02:30
  • Sre, 15.07.2020

Oče Tinč in hči Tamara (23) umrla pod kolesi tovornega vozila

Pisali, smo, da se je v sredo ob 16.30 na regionalni izven naselja Radmirje, med Gornjim Gradom in Ljubnem ob Savinji, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri sta umrla 54-letni voznik osebnega vozila in 23-letna sopotnica.

Do nesreče je prišlo, ko se je 54-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Gornjega Grada proti Ljubnem v križišču vključeval v promet iz neprednostne na prednostno cesto v trenutku, ko je po prednostni cesti pravilno, v smeri svoje vožnje, pripeljal 27-letni voznik tovornega vozila. Voznik tovornega vozila kljub zaviranju in umikanju levo, trčenja ni mogel preprečiti.

Po trčenju je tovorno vozilo potiskalo osebni avtomobil preko nasprotnega smernega vozišča, kjer so trčili v postavljeno prometno signalizacijo in po travnati brežini v manjša drevesa. V nesreči sta se voznik osebnega avtomobila in njegova 23-letna sopotnica tako hudo telesno poškodovala, da sta na kraju umrla.

Življenje tako hitro nekaj vzame, kar si imel …

Družabna omrežja razkrivajo, da sta v prometni življenje izgubila oče in hči Tinč in Tamara P.

»Umrl je del mene … srce mi poka… kakšno je to življenje ?? Še zdaj nemorem vrjeti, kako ti lahko življenje tako hitro nekaj vzame, kar si imel, tako hitro … nadomestila ni, saj vsak človek je edinstven in se neda nadomestiti tega, kar sem imela prej, ampak spomini vedno ostanejo in tega mi nemore nobeden vzeti ! Sedaj živi le spomin, ampak zelo lep spomin… tako lepo življenje, ko sem se mela očeta, ko me je objel in podpiral in otroštvo, ki sma ga največ skupaj preživele s mojo sestrico Tamaro … bila je sorodna duša, take duše nebom več imela ob sebi ! NIKOLI VEČ… bilo je tako lepo in tako kratko… kako se ti lahko življenje obrne na glavo samo v eni sekundi… kako je življenje nepredljidljivo še zdaj nemorem vrjeti… kdo bo sedaj kuhal kave in pekel pice? Kdo me bo poslušal, ko mi bo teško? Komu se naj popolnoma zaupam ? Kdo bo tisti, ki me bo popolnoma razumel?« se glasi zapis žalovanja mladega dekleta, ki je ostalo brez očeta in sestre.

NaDlani.si; Foto: facebook