• 17.4C Novo mesto
  • 14:05
  • Tor, 29.09.2020

Paznica si je naredila luknjo v hlačah, da se je lahko s paznikom

Paznica enega najstrožjih zapor v Veliki Britaniji je bila po priznanju afere z zapornikom obsojena na dve leti zapora.

Stephanie Smithwhite, stara 40 let, zapornica v zaporu Farkland blizu angleškega Durhama, je postala obsedena z razvpitim gangsterjem Curtisom Warrenom, ki je v tem zaporu odslužil 23-letno kazen.Bila je tako zaljubljena vanj, da si je tetovirala njegovo ime in mu pošiljala erotična ljubezenska sporočila. Britanski mediji so poročali tudi o tem, da je Smithwhite naredila luknjo v hlačah uniforme, da bi lahko med menjavo v službi prosto seksala s Curtisom. Na sodišču je to zanikala, a sodnica ji je odgovorila, da si je težko predstavljal, kaj ji bo služila ta luknja v hlačah. Njuna afera je po navedbah Mirrorja trajala šest mesecev.

Smithwhite je priznala, da je bila z njim, in zatrdila, da se je »zaljubila v napačnega moškega v napačni situaciji« in da je z njim izmenjala na stotine izrecnih ljubezenskih sporočil. Priznala je, da mu je poslala njegove fotografije in z njim imela odnose v njegovi celici, zaporniški kuhinji in pralnici. Obtožena je bila tudi, da je vedela, da ima zapornik miniaturni mobilnik v velikosti kovanca, da pa sta se domnevno slišala 213-krat.

Osebje je sumilo, da se med njima nekaj dogaja, ko so opazili, da mu je izročil neke papirje, on pa ga je skušal pojesti. Preiskovalcem je povedala, da je obupana in upala, da se bo njuno razmerja nadaljevala tudi po zaporu.

NaDlani.si; Foto: google.com