• C Novo mesto
  • 07:13
  • Sre, 29.06.2022

Pogrešanega Martina našli mrtvega na območju Semiča

Pisali smo, da je na širšem območju Semiča od srede popoldne poteka iskalna akcija za pogrešanim 63-letnim Martinom Šukljetom. Od doma je odšel v ponedeljek dopoldne. Poleg policistov iz Črnomlja in Metlike v iskalni akciji sodelujejo tudi gasilci, lovci, znanci in prijatelji, vodniki službenih psov policije in vodniki reševalnih psov za iskanje pogrešanih oseb. Območje so pregledali tudi s policijskim helikopterjem.

Včeraj ob 7.30 pa se je na območju občine Semič nadaljevala iskalna akcija pogrešane osebe, javlja uprava za zaščito in reševanje. V iskalni akciji so sodelovali gasilci Gasilske zveze Semič in Metlika, in sicer skupaj 64 gasilcev iz PGD Črešnjevec, Semič, Kot-Brezje, Štrekljevec, Stranska vas, Rožni dol, Gradnik, Gradac, Dobravice, Krasinec, Otok, Primostek, Podzemelj, Suhor, Metlika, Grabrovec in Lokvica.

Kaj pravit policija?

Nekaj pred 13. uro, so ga mrtvega našli gasilci, ki so sodelovali v iskalni akciji, ki je potekala od jutra. Po opravljenem ogledu kraja prve ugotovitve ne kažejo na tujo krivdo oziroma kaznivo dejanje, sporočajo s PU Novo mesto.

Policisti v takih primerih prosijo vse, ki bi imeli kakršne koli uporabne podatke, ki bi pomagali najti pogrešanega, naj pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

N. D.; Foto: arhiv

dolenjske lekarne poletje