• C Novo mesto
  • 05:59
  • Tor, 18.05.2021

Policija razkriva podrobnosti družinske grozljivke! Prespal je pri starših, v jutranjih urah ubil mamo

Kot smo včeraj že poročali, so bili okoli pol šestih zjutraj obveščeni, da je na območju Policijske postaje Žalec, storilec do smrti zabodel 57-letno mamo in poškodoval 60-letnega očeta ter pobegnil s kraja dogodka. Motiv za tragično dejanje še ni znan. Družabna omrežja medtem razkrivajo, kdo je morilec:

V ponedeljkovi tiskani izdaji Slovenskih novic preberite o grozljivem dogodku v Savinjski dolini.
• Gregor je ubil…

Objavil/a Slovenske Novice dne Nedelja, 14. marec 2021

Milena Trbulin s PU Celje o novi družinski tragediji: »Po do sedaj zbranih obvestilih, je 36-letnik, ki sicer ni živel skupaj s starši, noč pred umorom prespal pri njima ter v jutranjih urah, za zdaj še iz neznanega razloga, do smrti zabodel mamo ter z nožem poškodoval tudi očeta. Mati je na kraju dogodka poškodbam podlegla, očeta so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju. Po trenutnih podatkih je njegovo zdravstveno stanje stabilno. 36-letnik je po tragičnem dejanju pobegnil s kraja dejanja. Kmalu po dogodku smo ga izsledili v bližini in mu odvzeli prostost. Osumljeni se prijetju ni upiral.«

Odvisnik

Ob tem dodaja, da 36-letnika, ki ima težave z odvisnostjo od prepovedanih drog, doslej niso obravnavali zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilja v družini oziroma drugih kaznivih dejanj povezanih z nasilnim vedenjem. V preteklih letih smo ga trikrat kazensko ovadili zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog ter obravnavali zaradi posameznih prekrškov s področja javnega reda in miru ter cestnega prometa. Osumljenca bodo s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora privedli k preiskovalnemu sodniku. Za storjeno dejanje mu grozi najmanj 15 let zaporne kazni.

NaDlani.si; Foto: Instagram