• C Novo mesto
  • 22:45
  • Pon, 08.03.2021

Policija razkriva podrobnosti hude prometne na dolenjki in preiskuje ravnanje voznice

Pisali smo že, da je bila okoli poznega popoldneva dolenjska avtocesta  zaprta zaradi prometne nesreče med priključkoma Grosuplje vzhod in Višnja Gora proti Novemu mestu.

 

Tomaž Tomaževič s PU Ljubljana je ob tem sporočil: »Danes, okoli 19. ure je na dolenjski avtocesti prišlo do dveh prometnih nesreč z materialno škodo. V prvi nesreči je bila udeležena voznica osebnega vozila, ki je pred izvozom Ivančna Gorica trčila v betonski steber. Okoliščine prometne nesreče, v kateri voznica ni bila poškodovana policisti še preiskujejo, prav tako ravnanje voznice, ki je izstopila iz vozila in ostala na avtocesti, druga vozila pa so se ustavila, da so se izognila trčenju vanjo. V koloni, ki je nastala za prvo nesrečo je prišlo še do prometne nesreče, v kateri sta bila v naletnem trčenju udeležena še voznika dveh osebnih vozil.«

Nadalje so policisti vozniku, ki je povzročil prometno nesrečo izdali plačilni nalog zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Zaradi odpravljanja posledic prometne nesreče je bil do 20.40 oviran promet vozil v smeri Novega Mesta.

NaDlani.si; Foto: promet.si