• -2.15C Novo mesto
  • 03:03
  • Čet, 28.01.2021

Prometne nesreče terjale tri življenja! Zdravko (52) je bil domoljub, za Matica (32) usoden prometni znak

V preteklem tednu sta se na slovenskih cestah zgodili dve smrtni prometni nesreči, v katerih so umrli trije udeleženci. V soboto ob 13.35 se je na regionalni cesti Postojna-Razdrto zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 32-letni voznik motornega kolesa Matic B.

V petek ob 11.42 pa se je regionalni cesti izven naselja Stranice, v občini Zreče, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri sta umrla dva motorista stara 61 in 52 let. »Žal je na drugo stran odšel človek, ki sem ga zelo spoštoval, v mojih očeh pa je bil tudi moj vzor. Bil je zagnan, vročekrven domoljub z dobrim odnosom do ljudi, bil je pošten in pravičen. Kar pa mi je bilo najbolj všeč, je bilo to da ga ni bilo ne sram ne strah povedat to kar se mora povedat, pa naj bo množica ki jo nagovarja velika ali mala. Slavko Zdravko Korošec počivaj v miru, vem da se naše poti še križajo,« se glasi zapis na družabnem omrežju za pokojnega 52-letnika, ki je vozil prvi v koloni.

Sporočam žalostno vest, da nas je zapustil srčen domoljub Zdravko Korošec. Družini in vsem njegovim prijateljem izrekam iskreno sožalje. Zdravc, ostal boš v naših srcih!

Objavil/a Anica Bidar dne Petek, 18. oktober 2019

 

Letos so slovenske ceste terjale 79 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 78 smrtnih žrtev, so danes sporočili z Generalne policijske uprave.

NaDlani.si; Foto: facebook