• C Novo mesto
  • 23:20
  • Sob, 13.08.2022

PU Novo mesto: sinoči ob 22.06 umrla na kraju nesreče

Sinoči ob 22.06 je v Arnovem selu, občina Brežice, voznik osebnega vozila zbil peško. Posredovali so reševalci NMP Krško, ponesrečenka je preminula na kraju nesreče. Do prometne nesreče je prišlo, ko je 52-letni voznik osebnega vozila trčil v 62-letno peško, ki je zaradi hudih poškodb umrla na kraju nesreče, pa navaja spletna stran policije.

Včeraj umrl tudi 79-letnik

Spomnimo, v torek ob 10.45 se je v Murski Soboti zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 79-letni voznik osebnega vozila, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Nesreča se je zgodila, ko je 79-letni moški vozil osebni avtomobil po cesti iz centra mesta po ulici v smeri Tišine. Pri tem je nenadoma zapeljal v levo preko nasprotnega smernega vozišča in pločnika ter travnate površine na parkirišče, kjer je trčil v parkiran avtomobil. V trčenju je moški umrl na kraju, sopotnica v vozilu pa je ostala nepoškodovana.

Črna statistika

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 121 prometnih nesreč, v katerih sta dve osebi umrli, 24 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi.

N. D.; Fotografija je simbolična: PGD Krško

nakupovanje
odiseja planetariji