• C Novo mesto
  • 03:12
  • Ned, 21.04.2024

Romanin oče razkriva, zakaj je Borut ubil hči! Poglejte, kaj ji je morilec napisal pred slabim mesecem

STRAŽA – Na Potoku v občini Straža je v nedeljo okoli poldneva prišlo do tragedije, v kateri je Borut Turk (33) do smrti zabodel 27-letno partnerko Romano Muhič in ob prihodu policistov ranil še sebe. Policija je ugotovila, da sta bila povoda za umor prepir in bolestno ljubosumje. Osumljeni je sicer žrtev, ki je umrla na kraju dejanja, večkrat zabodel. Osumljenec, ki je po mnenju policije poskušal storiti samomor, je zdaj v umetni komi, njegovo stanje pa je stabilno.

Borut (31) na Potoku z nožem ubil mamico dveh otrok 

Policija o grozljivki na Dolenjskem: Našli dolge nože, Romana (27) najmanj štirikrat zabodena v …

Oče v solzah

»Romana ni nikoli potarnala, da je Borut do nje nasilen, a večkrat je dejala, da življenje z njim ni to, kar bi moralo biti, predvsem zaradi ljubosumja. Novembra je imel Borut drugo dekle, za tri tedne se je celo odselil, potem pa je toliko časa prosil Romano, naj ga sprejme nazaj, da je popustila. Obljubljal ji je, da se bo spremenil, po telefonu ji je pisal sporočila, a izkazalo se je, da je ostal isti. Psihično nasilje se je nadaljevalo, zato Romana ni videla drugega izhoda, kot da prekine z njim in se on odseli,« je dejal Romanin oče Branko za Slovenske novice ter predvideval, da sta se usodnega dne menila o skrbništvu nad otrokom, saj je bil oče enega od dveh otrok prav Borut. Očitno je to sodu izbilo dno …

Preiskava še poteka

Preiskava sicer še poteka. Smo pa medtem na družabnem omrežju opazili enega zadnjih morilčevih sporočil Romani, pošiljal ji je srček:

NaDlani.si; Foto: facebook