• 12.46C Novo mesto
  • 00:49
  • Tor, 14.07.2020

Se še spomnite Kaje, ki je divjala z marico in pila s policisti? Sedaj je noseča

LJUBLJANA – Na ljubljanskem delovnem sodišču se je nadaljevala obravnava tožbe nekdanjega kranjskega policista Žige Valjavca, ki se želi po sodni poti vrniti v službo. Valjavec je vodil patruljo, ki je julija lani vso noč v policijski marici prevažala mladoletno dekle. Skupaj z dvema vpletenima sodelavcema je po tem dogodku izgubil službo.

Le kdo bi pozabil, trojica policistov je namreč med nočno izmeno v svojem vozilu prevažala mladoletnico, z njo popivala in ji med drugim nekaj časa tudi prepustila volan policijskega vozila. Sporno dogajanje so začeli preiskovati, ko so na kranjski policijski upravi pridobili posnetke dogajanja v policijskem vozilu tisto noč, ki jih je mladoletno deklo objavilo na družbenih omrežjih.

Le prišla na sodišče 

Sedaj se je na vabila sodišča odzivala tudi takrat 17-letna Kaja Stojanova, danes poročena Marič. Kot poročajo Slovenske novice, je povedala, da so imeli skupaj kar 4 litre alkoholnih pijač, ter da so ji policisti dovolili, da objavi posnetke in da je ob Valjavca prejela celo grožnje.

No, sojenje je končano, Valjavec bo po pošti obveščen, ali je bil njegov tožbeni zahtevek proti državi uspešen, ob tem pa dodajmo, da je Kaja noseča!

NaDlani.si; Foto: facebook