• 2.25C Novo mesto
  • 13:38
  • Čet, 23.01.2020

Skupaj z avtom ukradel otroka, Anja visela z avta: Meter ali dva me je vlekel po tleh

RADEČE – Včeraj se je medtem ko je vstopila v prostore bencinskega servisa, za volan njenega vozila, v katerem sta zadaj sedela dva otroka, usedel moški in začel brskati po oškodovankini torbici. Vozničina hčerka je pobegnila iz vozila in stekla v prostore servisa. Mlajši bratec je ostal v vozilu. »Ugasnila sem motor, ključe pa sem pustila v avtu. Takrat je za menoj pritekla starejša hčerka, ki je jokala, da nekdo stika po avtu,« je povedala Anja Vozlič za Siol.net.

S sprednjim delom vozila je trčil v lastnico vozila, ki mu je poskusila preprečiti vožnjo, nato pa jo je nekaj časa, ko se je oklepala vozla, še vlekel za seboj. »Zamaknila sem se na levo stran avta, kjer me je tudi zbil po tleh. Meter ali dva me je vlekel po tleh,« je pojasnila Vozličeva,

V Rimskih Toplicah so ga policisti nato ustavili in mu odvzeli prostost. Med vožnjo je povzročil še prometno nesrečo, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. 53-letnega moškega, doma z območja Zidanega Mosta, bodo kazensko ovadili zaradi sumov storitve kaznivih dejanj.

NaDlani.si; Foto: Siol.net

 

Skupaj z avtom ukradel otroka, Anja visela z avta: Meter ali dva me je vlekel po tleh
1 od 1
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.