• C Novo mesto
  • 08:50
  • Tor, 15.06.2021

Slovenija meni, da je Sonja v zvezi z Grašem! Ona trdi: Sodelujeva le poslovno

Mediji so nedavno objavili domnevno povezavo med Petrom Grašo in svetlolaso ​​Slovenko Sonjo Erčulj. Sonja dela kot direktorica marketinga v eni vodilnih slovenskih kleti, družini Puklavec, mediji pa pišejo, da naj bi bila Grašo in lepa Sonja videna skupaj v Dobrepolju.

Zgodba je šla tako daleč, da se je Sonja oglasila sama in za slovenske medije povedala, da z Grašom poslovno sodelujeta, a zasebno nista povezana. »Res je, da poslovno sodelujemo, vendar nisva zasebno povezana, sploh ne,« je povedala za Zurnal24. »To je majhno mesto in tu se veliko govori. To je zato, ker ljudje ne razumejo, kaj pomeni poslovno sodelovanje,« je dodala Sonja.

Posted by Sonja Erčulj on Monday, 17 December 2018

Mimogrede, vinska klet Puklavec Family Wines, kjer dela Sonja, proizvaja penino, ki nosi pevčevo ime – Grašo. Splićanina v Sloveniji pogosto vidijo kot gosta in je velik ljubitelj njihovih vin.

Odjeknila vest o razhodu

Prejšnji teden je odjeknila novica o razhodu Petra Graše in Danijele Martinović. »Res je, da Danijela in Petar zadnje mesece živita na ločenih naslovih, tako zaradi poslovnih projektov kot iz določenih osebnih razlogov,« je za Index povedala Grašina sodelavka Martina Podgorski. 45-letni pevec in štiri leta starejša pevka sta skupaj preživela 24 let. Spoznala sta se leta 1995 na Dori v Opatiji, dve leti kasneje pa sta začela ljubezensko razmerje. Par je bilo redko mogoče videti skupaj v javnosti in večkrat sta poudarila, da njuna zveza ne potrebuje zakona, da bi ostala skupaj.

»Bil sem avtor pesmi Boginja, ki jo je na Dori leta 1995 zapel Oliver Dragojević. Drugi smo bili, ker bo seveda na vsakem festivalu, na katerem bo Tonči Huljić napisal pesem, on prvi. Takrat je bil prvi z Danijelo. Gledal sem njihovo mizo in jih takrat sploh nisem poznal. Zdenko Runjić, Oliver in jaz smo sedeli, jaz pa sem gledal tisto mizo poleg nas in si mislil: Zdaj so zmagali ti neki Huljići. Poglej to malo blondinko, ki poje Kikiriki Miki moj. Nič tukaj mi ni bilo jasno. Na koncu je ta ‘mala’ moje dekle že 22 let, ta moški poleg mene pa je moj velik prijatelj in eden najboljših avtorjev mojih uspešnic. Življenje je včasih tako smešno,« je pred nekaj leti v nekem hrvaškem šovu povedal Grašo.

NaDlani.si; Foto: facebook