• 29.06C Novo mesto
  • 16:32
  • Ned, 18.08.2019

Smrt nesrečne planinke Polone (41) dobiva nove razsežnosti! Preberite, kaj je njen partner zapisal mesec pred tragedijo

LJUBLJANA − Tragedija, ki s je pretekli vikend zgodila pri sestopu z Grintovca in je zahtevala življenje planinke Polone Bajt (41), ki je uporabljala neustrezno opremo, na slabo prehojeni in nevarni poti zdrsnila in padla čez steno, dobiva nove razsežnosti.

Preberite tudi: To je nesrečna planinka, ki je umrla na svoj rojstni dan: »Zakaj ravno ti Polona? Zakaj morajo biti otroci brez mamice?«

Na Grintovcu sta se zaljubila

Spletni portal Skandal24 razkriva, da je bil prav Grintovec kraj, kjer se je ljubezenska zgodba med njo in njenim partnerjem Daretom začela in na 9. februarja, na Polonin 41. rojstni dan, za mamico dveh otrok tragično končala. Ravno njen nesrečni partner je bil zraven ob smrtni nesreči.

Občutki tesnobe

Dodajamo, da je z Daretovega facebook profila vidno, da so ga že januarja prepletali čudni občutki tesnobe: »Čakaš na karmo in da vse se obrne, kdo pa dneve ko zdaj jočeš, ti vrne!? Da čakanje si misliš bo vse poplačalo, slepo v karmo verjeti, te bo pokopalo.. Danes je dan, zdaj takoj ta trenutek, pravi je čas da spoznaš ta občutek.. ..da nič in nihče ti ne bo sreče vrnilo, dokler smiliš se sebi in jokaš se milo. Zato vstani, se smej, dovolj je trpljenja, karma nateg je, le up slabičev življenja!« je takrat zapisal.

Počivaj v miru …

NaDlani.si